Varmepumpe best i test 2021 – billigste varmepumpe 2021

Varmepumpe best i test 2021.

Det finnes en rekke varmepumper på markedet i dag. Det finnes forskjellige str og det finnes forskjellige merker. Men for deg så gjelder det å finne den varmepumpen som er best i test 2019. I dag så er det ca 800 000 – 1 million hjem som har varmepumpe. Det sies at de som investerer i en varmepumpe sparer både penger og tjener på godt innemiljø da varmepumpen vil gi deg en jevn og god varme innendørs. Starter varmepumpen din å bli gammel kan det også være greit å bytte denne. Da nye varmepumper vil gi mye mer energi en de gamle.

Luft-luft varmepumpe

Det fleste av oss velger å kjøpe en luft til luft varmepumpe. Men det finnes også flere andre typer på markedet som avtrekkspumpe, sjøvannsvarmepumpe, bergvarmepumpe for å nevne noen. Den mest brukte varmepumpe typen i Norge er nok Luft til luft varmepumpe. Hvis du eksempel skal bygge nytt hus kan nok eksempel jordvarmepumpe eller bergvarmepumpe være et godt alternativ.

Finne beste varmepumpe

En varmeovn som du har i huset vil lage ny varme. En luft-varmepumpe eller varmepumpe bruker varmen som er i omgivelsene til å genere varme. Før du bestiller en varmepumpe er det viktig å ha i bakhodet ditt hva du trenger. Les litt nøye så du er sikker på at du finner den varmepumpen som passer til ditt behov. Skal du bruke varmepumpen til å varme opp et helt hus? Kanskje garasjen eller du kun trenger å varme opp 1 ETG.

Hva skal jeg tenke på før jeg kjøper en varmepumpe:

  1. Hvor i Norge bor jeg? (Klima, hvor kaldt blir det på vinteren)
  2. Kanskje du trenger aircondition på sommeren?
  3. Pris
  4. Hvor kraftig varmepumpe har du bruk for?
  5. Hvor skal varmepumpen plasseres? Gulv eller vegg.
  6. Rengjøring og vedlikehold
Varmepumpe best i test

Er det noen ulemper med å ha varmepumpe?

Det er kun ulemper med en varmepumpe om denne ikke montres riktig i forhold til hvor i huset eller leiligheten du skal ha den. Sørg for at varmepumpen monteres i så åpent miljø som mulig. De som kommer på besøk til deg å skal montere varmepumpen vet nok helt sikkert best hvor det er greit å plassere den.

Fordeler ved varmepumpe

Det er en rekke fordeler ved å investere i varmepumpe om den plasseres på riktig plass i hjemmet ditt. Du sparer strøm, bedre inneklima blant annet. 90% av alle som investerer i en varmepumpe får lavere strøm regninger. Noen kan oppleve økt strømregning med dette er som oftest feil bruk av varmepumpen.

Ved korrekt bruk av varmepumpen kan du ha den i 10-15 år. Hvor mye strøm de forskjellige modellene vil bruke varier veldig. De fleste sparer mellom 25-35% på oppvarming med varmepumpe i følge Enova.

Beste varmepumpe

Her er en liste over de varmepumpene best i test. Vi følger enkelt varmepumpeshopen.no sine anbefalinger fra kundene deres. Se listen under:

Varmepumpe: Ca Pris 2019
1.       Toshiba Daiseikai 9 Ras 25 6,7 kW 18     990,-
2.       Mitsubishi MSZ-LN25WG  6,3 kw 14     500,-
3.       Panasonic HZ25TKE 6,65 kw 13     999,-
4.       Ambista Electric Alpha 7,00 kw 13 990,-
Billig modeller: Ca pris 2019
Cooper & Hunter Alpha 12 8495,-
Panasonic TZ25SKE 9999,-
Fujitsu ASYG9LMCB 5,2 kW 10 990,-

*Prisene kan endre seg. Vi tar ikke ansvar for lagerbeholdning eller priser på varmepumpene. Dette må gjøres direkte med varmepumpeshopen.

Det som er fint med varmepumpeshopen er at du kan hele tiden se hva andre kunder mener om den. De har valgt å bruke trustpilot som ikke kan manipuleres av andre.

Du kan se hele utvalget til varmepumpshoppen ved å trykke her

Er du allikevel hel blank på hva du skal velge? Ingen av våre varmepumper faller i smak. Så prøv denne tjenesten du finner her. De finner den beste varmepumpen for deg. Prøv beste varmepumpe som er en gratis og uforpliktende tjeneste som raskt finner den beste varmepumpen til ditt hjem.

Trykk her så kommer du til bestevarmepumper.com 

Da vil du motta en rekke tilbud slik at du finner den beste varmepumpen for deg

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: