Snøskuffe best i test 2019 – billigste snøskuffe

Skal du kjøpe deg snøskuffe så gjelder det å velge riktig snøskuffe. Tenkt deg at du våkner opp en morgen. Det har snødd hele natten. Det har gjerne blitt over 1 meter med snø. Du har barn som snart starter i barnehagen og skoler. Bilen din er helt innesnødd – ja da kommer du ikke langt om du kun har en kost eller spade som ungene dine bruker i sandkassen. Da gjelder det å ha en snøskuffe helst den beste snøskuffen.

For å finne best i test snøskuffe må du stille deg følgende spørsmål: Hvor skal jeg måke snø? Dette sier Bjørn Skomakerstuen som er statsmetrolog. Han har også skrevet boken måk snø.

Jo større område du skal måke jo bedre utstyr trenger du. Du må også se litt på hvor i landet du bor og hvor ofte du må måke snø. Kanskje du rett å slett ønsker en snøfreser?

Riktig størrelse på snøskuffe

En riktig snøskuffe skal være tilpasset lengden din. Den skal ikke være mindre en ti cm lavere en skuldrene dine. Måke ny snø kan være kjempe lett. Men det å måke tung kram snø kan fort bli utrolig slitsom. Derfor er det viktig at du har en snøskuffe som har riktig lenge i forhold til kroppen din.

Når du står i butikken å skal handle deg en snøskuffe så kan det være best å finne en lett snøskuffe. En lett snøskuffe er bedre å kaste snø med. Hvis snøskuffen er for tung kan det fort bli veldig tung å kaste snø. Snøskuffe som har kant er som regel mye bedre fordi snøen ikke faller så lett av. En god regel kan være at du prøve kaster i butikken. Så føler du litt på hvordan det blir. (Litt flaut)

Det er bedre å kjøpe en snøskuffe før det kommer 1 meter med snø. Når høsten kommer og det nærmer seg snøfall kan det være lurt å finne den frem før det blir alt for sent. Ikke så morsomt å gå i 1 meter snø til garasjen for å henge snøskuffen.

Hvor kjøper jeg den beste snøskuffe?

Bor du i nærheten av en byggmax butikk kan du kjøpe en snøskuffe hos dem. Se utvalget her. Priser ifra 29,-

De selger også snøskuffe på Jula, OBS, Byggmaker og biltema.

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: