Slutte å røyke det er ikke lett, her viser vi deg hvordan

Dette virker best når du skal slutte å røyke. Vi vet det er hardt å slutte med røyk derfor har vi laget en liste for deg som skal slutte.

  1. Planlegg hvordan du skal slutte å røyke

Første du bør gjøre ved røykeslutt, er at du sette en dato. Du må forholde deg til den datoen. Da har du innstilt deg mentalt på at du skal slutte å røyke den dagen.

  1. Husk grunnen til at du ville slutte å røyke

Lag gjerne en liste, heng den en plass der du ser den. Noen grunner kan være: Bedre helse, penger, lukter vondt etc. Det viktigste er at du har en god grunn

  1. De pengene du sparer ved røykeslutt kan du bruke på deg selv.

De pengene du sparer ved å slutte å røyke kan du bruke på deg selv, en røyker bruker i snitt 70,- per dag på røyk. Dett tilsvarer ca. 2000,- i mnd. Eller 24 000 kroner i året. Sett alle pengene du sparer på en egen konto. Snart kommer det som er morsomt. Hva skal du bruke alle pengene på?

Les mer her om hvordan du lager gratis bank konto i utlandet som sparer deg for masse penger.

  1. Prøv nikotin erstatningsprodukter

Det finnes haugevis av plaster, tabletter og spray som sier det skal hjelpe deg når du skal slutte å røyke. Det beste er å finne ut hva som passer for deg.

  1. Slutt å røyke sammen med en venn

Det kan være bedre å slutte sammen med en venn. Da kan dere pushe hverandre den ekstra lille bitten. Det er hardt med røykeslutt.

  1. App

Det finnes mange apper som skal hjelpe deg hvis du ønsker å slutte. Slutta appen er den mest brukte.

  1. Trene bort røykesuget

Ja det stemmer. Du kan faktisk trene bort røykesuget ditt. Prøv det. Du kommer til å bli overasket over hvor lett det er å slutte med røyk ved hjelp av trening.

  1. Tenk positive tanker.

Alle som har sluttet å røyke ved det ikke er lett. Men ha alltid positive tanker. Uansett hva.

  1. Starte med e sigaretter

Slutte å røyke – Illustrasjons bilde av hvordan e sigaretten ser ut

Det er mange som starter med damping eller e sigaretter når du skal slutte å røyke. Mange forskninger viser at damp er mindre helseskadelig en røyk.

Velger du nummer 9 fordi du ønsker å slutte så kan vi anbefale denne varianten her. De sier denne er sigarettens svar på iPhone. Ta en nærmere titt og bestilling ved å trykk her

Det er et smart valg

Kontakt de rundt deg når du skal slutte å røyke så de er klar over hvorfor du eventuelt er litt gretten.

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: