Slik har du alltid billigst strøm

Alltid billigst strøm

Ved hjelp av noen enkle triks kan du alltid ha billigst strøm der du bor. Folk sier at nettleia er for dyr så de gidder ikke bytte strømleverandør. Neivel? Så ikke spar penger tenker vi da.
Bytte strømleverandør er en måtte å fortelle at vi ønsker billigere strøm, så finner du en leverandør som alltid gir deg billigst strøm. Ja du gjør det her nå.

Problemet ligger i et strømselskapene høyner strømprisen din litt etter litt, så her må du passe på.

Alt du trenger er 5 min av din tid hver mnd så vil du alltid ha billigst strøm.

Så hva må du gjøre for å alltid ha billigst strøm?

1 Bytt strømavtalen din til fjordkraft strøm

Fjordkraft har prismatch på strøm, dette betyr enkelt at de matcher alle tilbud som er der ute på strøm. Med denne garantien har du alltid billigst strøm.

Bytt til fjordkraft strøm ved å trykke her 

Hvis du alt har Fjordkraft strøm gå til punkt 2.

 

2. Hent inn tilbud fra andre leverandører

Etter du har byttet er det viktig at du henter inn tilbud fra andre leverandører slik at du kan gi dette til fjordkraft. Så hent inn fra mange leverandører hos eksempel strøm.no - be om tilbud herfra skriftlig, de har gjerne et veldig veldig godt tilbud til deg. Besøk strøm.no ved å trykke enkelt her 

 

3. Kontakt fjordkraft

Kontakt fjordkraft på tlf: 230 06100 / Chat / E-post med ditt tilbud. De er nødt til å matche prisen på strøm som du har fått skriftlig.

 

4. Gjenta prosessen

Neste mnd så gjør du akkurat det samme igjen, du benytter deg av en sammenlignings tjeneste på strøm og kontakter fjordkraft.

 

Så enkelt har du alltid billigst strøm, alt det tar deg er 5 - 10 min hver mnd.

 

Penger spart er penger tjent

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: