Selvbruning best i test 2019

Brun uten sol

Føler du deg litt bleik? Kanskje du vil jukse litt før du ønsker å gå ut i solen? Tidligere har det vært mulig å se om du bruker selvbruning produkter eller ikke pga at du fikk unaturlige nyanser i huden. I 2019 har disse produktene blitt så bra at du ikke trenger å bekymre deg for at folk skal se åpenlyst at du bruker selvbruning. En stor årsak til at du ikke trenger å bekymre deg for skulle slik som før er at forskere har funnet opp noe som de kaller for DHA (dihydraoxiaceton) Som gir en oransje tone i basiske løsninger. Den for også en brun tone i sure løsninger.

 

 

nicebeauty.com

Perfekt for deg som ønsker den beste kvaliteten. Trykk på lenken under så kommer du rett til vår liste med selvbruniskremer.

nordicfeel.no

For deg som ønsker et meget godt alternativ til et litt billigere pris. Denne butikken selger alt som er til norsk hud. Trykk på lenken under så kommer du til vår liste.

Hvordan virker selvbruning?

DHA reagerer med aminosyre i hudens proteiner, det er den som skaper de mørke nyansene i huden. Første gangen du smører på selvbruning kan det være litt vanskelig å se, så prøv det godt frem før du smører på alt for mye. Ta på litt og litt og smør gjevt utover der du ønsker å ha det på kroppen. Det kan ta opptil 6 timer før reaksjonen er fullført. Derfor anbefales det også at du venter i minst 6 timer før du dusjer etter du har smurt selvbruningskrem på kroppen. Det kan være vanskelig å fjerne selvbruningskremen enkelte ganger ved vanlig dusj. Alt sammen blir ikke borte. Det finnes egne fjernings utstyr til dette som kan være lurt å kjøpe samtidig som du kjøper selvbruningskremen. Dette er som regel en egen type såpe som du kan bruke.

Siden produktet kun setter seg i det ytterste laget på huden. Er det ikke noe stort problem å oppholde seg i solen etterpå. Du må ta forhåndsregler før du går i solen. Du kan bli solbrent selv om du har brukt selvbruningskrem. Det kan uansett være lurt å vente i opptil 8 timer før du går ut i solen. Det er heller ikke så smart å svette, da kan du få et flekkete resultat.

 

Hvordan smøre på selvbruning?

En av de største utfordringene er å få et jevnt og fint resultat, slik at det ser så naturlig ut som mulig. En god start er å fjerne alle døde hudceller, denne kan du gjøre med noe som heter peeling. Det skraper vekk alle døde hudcellene. Det reduserer faren for at du før mørke flekker. Fukt også tørre flekker på huden, dette kan være neglebånd, albuer, knær, hender osv. Godt tips er å smøre på en body lotion og vente til denne har trukket seg rett i huden før du fortsetter ?

Når du skal smøre på selbruningskremen på kroppen så hjelper det veldig å bruke påføringshanske. En hanske vil hjelpe deg til å spre kremen bedre utover huden fordi hansken ikke vil absorbere kremen før den kommer på huden din. Bruk litt mindre krem på områder der det er naturlig og bli brun, som ansiktet. Ryggen er alltid et stort problem. Har du ingen til hjelpe deg er hanske et godt alternativ. En selbruningshanske vil hjelpe deg mye.

Ansiktet: For å få et godt resultat i ansiktet ditt er peeling (Fjerne døde hudceller) Godt med fuktighetskrem som trekker seg inn. Dette gir ofte et bedre resultat en hvis du bare smører rett på. Dette er ikke noe for deg som har det kjempe travelt da det tar som regel 6 timer før kremen har startet å fungere 100 %.

 

Hva skal du velge? Hvilken er best i test?

Før du kjøper må du kjenne litt til huden din. Hvor brun ønsker du å bli? Ønsker du den beste selbruningskremen så kjøper du dette på en av butikkene vi har linker til over. Disse butikkene er garantert 100% seriøst og vil gi deg et godt og godkjent produkt.

Det er ikke smart å kjøpe selvbruning fra utlandet. Hvis du kjøper fra kina eller andre plasser så vet du dessverre ikke hva du får. Eller hvordan produktet du kjøper er. Grunnen til at vi advarer mot dette er at noen av disse kan inneholde stoffer som er skadelig for deg. Huden din kan bli totalt ødelagt. Så gå til et lokalt kjøpesenter, eller velg en av butikkene ovenfor som er garantert godkjent og ikke skader deg.

 

Les flere av våre tester her 

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: