Robotstøvsuger best i test 2019 – billigste robotstøvsuger

Ny eller til innkjøp av robotstøvsuger?

Hybelkaninens verste mareritt robotstøvsugeren. Robotstøvsugere gjør hybelkaniner til en truet dyreart. Kan en robot støvsuger erstatte en vanlig støvsuger? I følge noen så kan den det. Mens andre mener at du ikke kan kaste støvsugeren din helt enda. Hva du velger er opp til deg. Men en ting er sikkert robotstøvsugere har kommet for å bli. Så det gjelder å finne den beste robotstøvsugeren til ditt behov. Vi har laget en liste med robotstøvsugere vi mener kan passe for alle uansett budsjett eller bruksområder.

Beste robotstøvsuger

En av stor fordel med å ha en god robotstøvsuger er at den kan gjøre jobben alene, mens du er på jobb, leser en god bok eller hva det måte være. Det er store forskjeller på robotstøvsugere. Før så gikk robotstøvsugeren rundt uten mål og mening. Dultet den borti et hinder så gikk den plutselig en helt annen vei. Har du katt eller hund så gikk det 10 min så gikk ikke børstene rundt lenger. Men heldigvis har dette endret seg de siste årene. Ny teknologi har gjort at det er mer aktuelt å kjøpe robotstøvsuger en noen gang før. Du kan stille den inn slik at den kun går på natten, eller på dagtid når ingen er hjemme. De nyeste å beste har teknologi slik at den skjønner hvor i huset den har vært før. Kommer seg over dørstokker. Den aller smarteste robotstøvsuger vil kartlegge rommet. Den skjønner automatisk hvor i rommet det blir mest skitt og smuss. Eksempel under middagsbordet. Denne typen robotstøvsugere har en mye stivere pris en de billigste.

Robotstøvsuger rengjør ditt hjem på 0.0

Faktorer du bør vurdere før du kjøper robotstøvsuger

Siden prisen på robotstøvsugere varier så mye som de gjør så bør du tenke på følgende når du skal kjøpe robotstøvsuger

  1. Allergivennlighet, har du eller noen allergi bør du tenke på å skaffe deg robotstøvsuger med HEPA filter som filtrerer bort 99.97% av alt støvet. Dette bidrar til bedre inneklima
  2. Mange av robotene er koblet til nett. Så tenk litt på dette om roboten din skal være på nettet. Noen deler faktisk mye mer info om hvordan det er hjemme hos deg en du skulle ønske?
  3. Tenk litt på hvordan programvare du ønsker å ha. Hvor lett skal det være for deg å fjernstyre den?
  4. Rengjøringsfunksjoner. Noen blir faktisk utstyr med våtmopp og diverse annet. Er dette noe du trenger?

Før du tar i bruk din nye robotstøvsuger

Selv om du sparer inn i mye tid ved å kjøpe en robotstøvsuger så kan ikke hjemmet ditt være helt bomba. Fjern sokker, sko, fjernkontroller på gulvet osv. Jo mindre du har på gulvet jo bedre. Det kan være greit at du er hjemme første gangen robotstøvsugeren setter i gang. Da kan du se hvor den sliter og hvor alt sammen går greit.

 

Best i test robotstøvsuger

Her har vi funnet frem de beste robotstøvsugeren som er på markedet.

 

For deg som vil handle billig hos Nordens billigste nettbutikk:

Se vår liste over de beste robotstøvsugerne hos netonnet her

For deg som vil ha de beste og tenker ikke pris:

Les vår ultimate lise hos White Away her

Ferdig sortert liste etter de mest populære og med best tilbakemeldinger ifra kunder hos Skousen hvitevarer:

Les vår ferdige liste her

 

Prisene hos nettbutikkene forandrer seg opp og ned hele tiden. Så derfor har vi ikke tatt med noen priser her. Vi har kun linket til deg beste markedet har å by på hos de beste butikkene.

Vi er helt sikker på at du finner en robotstøvsuger du elsker i en av disse listene til din favoritt butikk.

 

Trenger du en vanlig støvsuger? les vår test her av støvsugere 

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: