Populær GPS klokke til barn

Populær GPS klokke til barn. Kraftig, liten og lett. Gator 3 er liten og lett (kun 40 gram), noe som gjør at barn ikke merker at de har den på seg.

Med en klokke på armen som svarer automatisk etter 3 ring oppnår du lettere kontakt. En telefon blir ofte lagt til side under aktiviteter som ballspill, klatring og annen fysisk aktivitet. En telefon-klokke gir deg tilgang til kommunikasjon under lek og annen krevende aktivitet, hvor det er enklere for barnet å svare uten å måtte stoppe opp eller sykle med kun en hånd på styret. Gator3 er perfekt som barnets første mobil, hvor du bestemmer hvem som har lov til å ringe til klokken og hvem klokken kan ringe ut til. GPS klokken har touch skjerm og lang batterikapasitet.

Klokken er knyttet opp i mot TeleGAPP som er en sanntid sporings-app som du kan spore dine venner, familie og alle andre i et dynamisk sanntids kart.
Appen bruker den nyeste GPS-teknologien, kombinert med wifi og LBS-posisjonsporing for å gi deg de mest nøyaktige posisjonsdata til enhver tid.
TeleGAPP er satt opp med smarte og avanserte algoritmer for lagring og posisjonering selv når APP ikke er i bruk.

Gator-klokken har et forhåndsinstallert sim-kort fra operatøren TeleG. Abonnementet koster 89 kr pr mnd og gir fri bruk av tale, data og sms i Norge, EU/EØS. TeleG bruker i Norge Telenor sitt nett.

Gator kan kun brukes sammen med et TeleG-abonnement.

 

Trykk enkelt her for å se priser på verdens beste GPS klokke til Barn. 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: