Omega 3 best i test 2019

Best i test omega 3 – Hva skal du velge?

Omega 3 er et kosttilskudd som de fleste av oss bruker for å holde seg i form. Rundt på nettet så florer det av tilbud og annet som sier de har den beste omega 3. Aftenposten skriver om at det er billig omega 3 som er det beste alternativet. Jo dyrere det blir jo mere vannet ut blir det for å få plass til andre stoffer. Da tenker vi på stoffer som K vitamin og andre vitaminer som egentlig ikke har noe med hverandre å gjøre. Så skal du velge hvilken type omega 3 som er best for deg så bør du sjekke litt rundt firma først. For mange av oss så holder det å kjøpe god gammeldags tran på butikken. Men dette smaker gjerne vondt. Så skal man huske og kjøpe det når det går tomt. Da kan det være greit å få omega 3 kapsler rett i postkassen som er billig.

Men hva skal du velge? Smartevalg har søkt rundt på nettet og lest flere tester og kommet frem til 2 alternativer som passer for deg som er alene og en som passer til hele familien.

Beste omega 3

Polarkrill – Denne passer perfekt for hele familien bortsett fra de aller minste barna under 4-5 år. Polarkrill er et naturlig kosttilskudd som bidrar til og styrke immunforsvaret ditt.

Polarkrill inneholder blant annet:

  • DHA og EPA opprettholder hjernens og hjertes funksjoner
  • DHA godt for synet
  • Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjoner
  • Krill er den reneste formen for omega-3

Polarkrill bestiller du enkelt ved å trykke her

IGLO Selolje

Selolje er et alternativ til fiske omega. I følge dem selv så skal det ha bedre virking på kroppen. Vi har ikke prøvd denne selv. Vi tar den uansett med siden det er et alternativ til den mest solgte og brukte. Nemlig vanlig omega-3

De er så sikre i sin sak at du kan bestille 30 dagers gratis forbruk.

Trykk her for å prøve et annet alternativ gratis

Selen som blir brukt kommer ifra Canada under 100% trygge former. Les mer på deres nettside om hvordan det foregår. Etter du har lest hvordan det foregår er vi sikker på at du ønsker å prøve hvis du ønsker deg et alternativ.

Du må huske å si opp produktet om du ikke ønsker å motta mer.