Navnelapper best i test 2022

Navnelapper eller merkelapper er noe alle barn trenger. Det er lurt å merke klærne til barna dine som går på skole eller barnehage. Når barna dine starter å bli eldre er det nok ikke noe stort poeng å merke klærne. Men kan være lurt hvis klærne blir borte så er sjansen større for at de kommer til rette igjen.

Vi har tatt i utgangspunkt ifra flere tester som vi har funnet på nett og kommet frem til at det kommer helt an på hvem som tester navnelapper. Den ene fikk terningkast 2 i en test også fikk den 5 i en annen test. Men det fortsatt en som skiller seg ut blant alle testene vi har lest. Dinside, flere barnemagasiner med flere har kåret Nordic Print sine merkelapper best i test flere ganger. Så vi velger å gå for at Merkelapper som tilhører Nordic Print er best i test.

Husk at du kan vaske klærne med disse merkelappene. De skal ikke falle av.

Se listen over Merkelapper som er best i test her.

  1. Nordic PrintBestill her (2x kåret til best i test i dinside blant annet)
  2. Askeladden merkelapper – Bestill her

Vi vil påstå og si at det er Askeladden merkelapper som har det beste utvalget av merkelapper. Ingen av disse er noe dårlig valg og har meget god kvalitet på sine merkelapper.

Det som er positivt med gode merkelapper er at du skal slippe å stryke dem. Før var du nødt til å stryke merkelappene før de satt på klærne. Nå i dag slipper du det.

Du bestiller enkelt på nettsidene til en av de over. Det som er viktig å få med på lappen er NAVN + TLF da det er begrenset med plass du kan ha på en slik klistrelapp. Legg også gjerne til en kul logo for barnet sitt skyld slik at den enkelt kjenner igjen sin merkelapp.

Nordic Print best i test hos dine side

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: