Mobilabonnement best i test 2018

Mobilabonnement best i test 2018

Mobilabonnement best i test 2018

I Norge er det i skrivende stund 77 forskjellige mobilabonnementer. Så hvordan finner du hvilket mobilabonnement som passer best for deg? De fleste av oss vil jo spare penger der vi kan spare penger. Så hvor finner du det beste mobilabonnementet som passer for deg uansett bruk? Det er i hovedsak 2 forskjellige abonnementer som har vunnet hvert eneste år.  Ice er det firma som har vunnet flest ganger etter vår Google runde. De vinner nesten alltid på pris har akkurat den samme dekningen som alle andre når det kommer til abonnement.

Kunne vært bedre i utlandet?

Det vi har sett er at folk klager litt på at prisene er veldig dyre i utlandet. Men vi sjekket opp prisene deres og disse er helt like eller billigere som alle andre. Hvis du er innenfor EU så bruker du mobilen din akkurat som du skulle ha vært hjemme uansett. Reiser du til eksempel Thailand så kjøper du deg en lokalt Sim kort der. Mange andre land har også lokale Sim Kort som du kan kjøpe.

Mobilabonnent best i test 2018

Spør du oss kan det lønne seg å bytte over til ICE de har nå også et tilbud der du kan prøve de for 99,- i måneden over 2 måneder slik at du finner ut hvilket abonnement som skulle passe best for deg. Er du ikke fornøyd så kan du bytte tilbake igjen til din gamle tilbyder. Dette er både raskt og enkelt da ICE ikke har noe bindingstid

ICE.no har også sitt eget nett i Norge. De dekker 75% av Norges land. Resten leier hos Telia for de som vil vite det.

Ønsker du å bestille hos ICE kan du trykk her

Vi har også en reklame link under her ifra ICE som du kan også trykk på.

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: