Løvetann fjerner best i test 2019

Har du mye løvetann i hagen?

Lurer du på den beste måten å fjerne disse på er? Vi har listen over de mest humane måtene og fjerne løvetann på. Vi er veldig skeptiske til kjemikalier. Ikke bare skader det naturen og dyreliv. Men du kan risikere og få en brun flekk i hagen hvor det vil ta lang tid før noen ting gror igjen. Her er noen gode alternativer på å fjerne løvetann. Så hva fjerner løvetann best?

 

  1. Ved hjelp av vannkoker. Jepp. Det er sant, du kan fjerne løvetann og annet ugress ved hjelp av vannkoker. Har du ikke en vannkoker kan du eksempel kjøpe en her hos Skousen hvitevarer. Trykk her for å komme til vår liste over de billigste vannkokerne i denne butikken. Hvis du ikke ønsker å handle her, så kan du også kjøpe en meget effektiv vannkoker hos netonnet som flere ganger har blitt kåret til Norges billigste nettbutikk. Ønsker du å se vår topp liste hos denne nettbutikken så trykker du her. Hel kokene vann over løvetannen. Så tar det noen dager før de blir helt borte.
  2. Fjerne løvetann kan du også gjøre ved å luke de vekk, dra de opp med roten. Hvis du ikke drar opp hele roten så vil det ta 2-3 uker så har du en ny løvetann på akkurat samme flekken.
  3. Vann og eddik, Spary på eddik og vann der du ønsker å få ugresset fjernet.

 

Best i test løvetann fjerning

Den beste måten å fjerne løvetann på er med kokende vann. Spesielt på steder der det bor masse folk. Kokk opp varmt vann med eksempel en vannkoker. Etterpå heller du enkelt det kokene vannet over løvetannen eller annet ugress. I løpet av noen dager så er alt ugress borte. Les mer om hva en utearbeider hos Sarpsborg kommune mener om varmt vann til fjerning av ugress her.

Så alt du trenger er en vannkoker. Enklere blir det ikke.

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: