Konkurranse: Vinn gratis strøm et helt år

Hos Rimeligstrom.no kan du nå vinne gratis strøm et helt år. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et utrolig enkelt skjema. Du vil deretter bli oppringt om tilbud på strøm. Du står fritt til å takke ja eller nei til dette tilbudet. Det er GNP Energy som kommer med tilbud på strøm.

For og delta i konkurransen kan du trykke her

Nå som strøm prisen er så høy som den er så kunne det vært gøy og vunnet gratis strøm et helt år. Da har du en regning mindre å tenke på. Det skader ikke å delta i konkurransen om gratis strøm. Du binder deg ikke til noen ting. Det kan du enkelt lese deg frem til i vilkårene til konkurransen.

Når vi først snakker om strøm. Har du byttet strømleverandør det siste året?

I følge flere eksperter så taper du da penger om du ikke er utro mot strømselskapet ditt. Du trenger nødvendigvis ikke bytte. Men du kan ringe strømselskapet ditt å si du har fått en bedre avtale. (Du må ha bevis) De fleste strømselskaper klarer å matche den prisen du har fått fra et annet selskap. Men vær litt forsiktig med det som står i liten skrift. De kan fort bytte deg over til en dyrere avtale uten at du er klar over det.

Ønsker du å se om du kan få billigere strøm?

Da kan vi anbefale at du bruker elskling.no

Elskling.no er en gratis strøm sammenlignings tjeneste på nettet. Du bruker ca 10 min på å sjekke om du kan spare penger på strømmen din.

Gå til Elskling.no her

Strøm

Vi har også laget en oversikt over de vi mener er de beste strømleverandørene. Dette er noe som har med at disse har vært her over tid. Lykke til i konkurransen ovenfor 🙂

Les vår best i test strøm her 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: