Gavekort til alle anledninger bursdags og julegavetips

Har du gått helt tom for ideer til hva du skal kjøpe i gave. Da kan et gavekort på en opplevelse være en god ide. Uansett om du skal ha en gave til bestemor, pappa, en god kompis eller noen på jobben så vil du garantert finne en gave som passer med et gavekort. Kanskje noen du kjenner ønsker å prøve vindtunnel i Oslo, rafting på Voss, vinsmaking, øl og matkurs, spa behandlinger, hundekjøring, helikopter tur, nordlys safari eller hvalsafari.

Julegavetips og bursdagstips

Vi lever i en verden hvor alle har alt. Ingen trenger håndklær, telysholdere eller sokker. Det vi ønsker oss kjøper vi selv. Det perfekte også gi er da gavekort på opplevelser. Gi en opplevelse som mottakeren kommer til å huske resten av livet. Ingen husker hvem de har fått telyset av. Det folk husker er det spesielle de har fått.

Gavekort til henne

Vi har her gavetips på gavekort

  • Til Henne: SPA, Massasje, vinsmaking, hundekjøring, sjokoladesmaking eller nordlyssafari.
  • Til Han: Rafting, skydiving, øl brygger kurs, SPA opphold, Escape Rooms

Et gavekort på en opplevelse er noe som vil bli husket av mottakeren for resten av deres liv. Du kan også kjøpe en opplevelse sammen med din partner eller kun deg alene om du tenker det passer best for deg selv.

Skap felles minner gjennom opplevelser, dette er noe du kommer til å se tilbake på for resten av ditt liv. Har du kjøpt dette i gave så er dette noe de vil huske for resten av deres liv.

Hvor kjøper jeg alle disse kule opplevelsene? Det er super enkelt å kjøpe en opplevelse gjennom denne nettsiden. Du kan kjøpe det som opplevelse eller til deg selv.

Trykk her så kommer du til truestory

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: