Finn de beste og billigste forbrukslån

Billig forbrukslån uten sikkerhet

 

 

Vår favoritt


Lån opptil 500 000

Sammenlign lån fra flere banker

*Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Norges Favoritten

Lån opptil 500 000

Sammenlign lån fra flere banker

*Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Forbrukslån er fint for deg som ønsker penger til det du har lyst til å gjøre uten å hefte hus eller bil. Et forbrukslån passer bra til deg som ønsker å pusse opp hjemme, reise på ferie, egenkapital til å kjøpe hus eller leilighet. En rekke personer bruker også forbrukslån når de ønsker startkapital til firma. Det kan være mange fordeler ved et billig forbrukslån. Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan låne penger til. Vi har satt en oversikt over Norges beste forbrukslån slik at du slipper å lete hele nettet rundt. Det florer av nettsider der ute som tilbyr billig forbrukslån. Du finner nettsider med en lang liste av forbrukslån. Vi har tenkt litt annerledes og har kun satt opp forbrukslån på vår liste som er mest brukt av folk flest. Så slipper du å låne penger av en ukjent bank med skjulte kostnader.

Hvordan låne penger?

Bestem deg for beløpet du ønsker å låne. Ikke lån mer penger enn du må. Før du fyller ut søknad om forbrukslån bør du sette deg ned å tenke gjennom hvor mye penger du faktisk kan låne. Du kan søke om alle beløp helt fra 1000 kroner og opp til 500 000 om du skulle ha bruk for det.

Søk på lån

Etter du har bestemt deg for hvor mye penger du ønsker å låne, bestemmer du deg for hvilken bank som passer best for deg i listen over. Velg bank og fyll inn info. Husk å ha din bank id tilgjengelig. Har du muligheter til å søke sammen med en annen er sannsynligheten større for at du vil få innvilget ditt ønsket lånebeløp.

Godta og vent på svar

Etter du har søkt på forbrukslån må du vente på svar. De fleste penger svarer deg raskt og du vil få svar på dagen fra de fleste banker. Takk ja til tilbudet om du føler deg konvertabel med tilbudet du har fått ifra banken.

 

Hvis du ønsker å låne penger må du:

  • Være over 21 år hos de fleste banker
  • Ha bank ID
  • Ingen aktive betalingsanmerkninger
  • Kunne fylle ut skjema på nettsiden
  • Ha fast inntekt og skatte til Norge

Få et Billig forbrukslån

Ønsker du å ta opp et billig forbrukslån?

Da bør du lese våre tips før du fortsetter.

Et forbrukslån bør brukes som en nødløsning. Låner du penger uten sikkerhet bør du være en ansvarsbevisst person har god økonomi og vet hva du går til. Et forbrukslån er aldri løsningen om du ønsker raske penger å du vet at du ikke klarer å betale tilbake igjen pengene. Dessverre er det mange personer som havner i økonomiske vanskeligheter fordi de har lånt penger som de ikke har klart å betale tilbake. Renter på et forbrukslån er veldig høyt, om du ikke betaler tilbake igjen ditt forbrukslån venter det enda høyre rente og gebyrer.

Hvis du har god økonomi og vet hva du går til så kan forbrukslån være hjelpen du trenger.

Effektiv rente:

Dette er faktiske renten du betaler på ditt forbrukslån.

Rask nedbetaling:

Har du penger til overs så betal dette ned på lånet så fort som mulig

Avdragsfrihet

Noen banker tilbyr deg avdragsfrihet. Betaler du kun renter så vil du ikke betale på lånet. Ikke gå i denne fellen.

 

Hvordan får jeg lån?

Hvis du ønsker å låne penger ved bruk av forbrukslån velger du en av bankene som som vi har i listen over. Da er du 100% sikker på at du velger en Norsk Bank som har god tradisjon til å ta vare på kundene sine.

Hva skal jeg gjøre om mitt forbrukslån ikke blir godkjent?

Hvis lånet ditt ikke blir godkjent kan du klage til banken. Kanskje du har valgt et låne beløp som er for høyt i forhold til din inntekt. Da kan du eksempel prøve å låne et mindre beløp. Banken gir det som regel en god hvis de avslår din søknad.

Hvordan betaler jeg tilbake igjen lånet mitt?

De fleste banker sender ut en faktura 1 gang i mnd. De har også avtalegiro og e faktura. Vi anbefaler at du oppretter avtale giro etter avtale med banken din så du betaler dine avdrag i tide. Hvis du betaler for sent vil du få ekstra renter på lånet ditt som kan bety ekstra kostnader for deg. Enkelte banker har til å med straffe gebyr om du skulle betale regningen din for sent.

Hva skjer om jeg ikke betaler tilbake igjen lånet mitt?

Hvis du ikke betaler tilbake igjen lånet ditt, så vil dette gå til et inkasso selskap og det vil komme ekstra renter og gebyrer. Hvis du fortsatt ikke betaler vil til slutt dette gå gjennom en retts prossess og du vil få trekk i lønn eller trygd. Eier du hus eller bil kan dette bli solgt for å dekke din gjeld til banken.

Fordeler og ulemper med forbrukslån?

Fordeler med et forbrukslån er at du får kapital der og da til det du ønsker deg. Eksempel du slipper å spare penger til den ferieturen eller pusse opp badet. Ulemper med forbrukslån er om du er så uheldig å ikke kunne betale tilbake i tide når du skal. Ha du problemer med å kunne betale tilbake et forbrukslån så anbefaler vi at du tar kontakt med banken din så fort som mulig og forklarer din situasjon.

Hvordan er kundeservicen?

Kundeservicen hos de fleste banker er lett. Du kan ta kontakt med dem via telefon, e-post  eller chat.

Hva er forbrukslån ?

Hva er et forbrukslån? Et forbrukslån er et type lån der lånetaker ikke stiller sikkerhet i eiendeler som for eksempel bil, hytte eller hus som pant i lånet.

Kan jeg få et lån på dagen ?

Lån på dagen er aldri noen garanti, bankene i vår liste vil gi deg så raskt svar på din søknad. Hos noen banker tar det kort tid før du har fått pengene på din konto.