Eggløsningstest best i test 2019

Hvilke eggløsningstester er best?

Det har vi prøvd å finne ut av.

Ønsker du å bli gravid? Da kan en eggløsningstest hjelpe deg godt på vei. Noen velger å kjøpe de på nærmeste apotek mens andre kjøper dem på nett. Det er stort utvalg og det varierer veldig på pris.

Urintest

Den vanligste utgaven du kan kjøpe er en urintest. Her testes det hvor mye hormoner som er i tisset ditt. Det hormonet som testes heter LH. Dette skilles ut fra hjernen din ca 20 – 44 timer før du får eggløsning. En slik eggløsningstest vil fortelle deg når det er størst sjanse for å bli gravid. Det er både en billig og effektiv eggløsningstest. Når du først kjøper en slik type kan det være lurt å kjøpe en hel haug av dem. De fleste blir ikke gravide den første gangen de prøver. Så kan være lurt å ha noen liggende til neste mnd eller dag om du har feil beregnet litt.

Når kan jeg teste meg?

Hvilken dag du starter å teste kommer litt an på hvordan syklus du har. Har du en 28 dagers syklus skal du teste deg fra dag 11-12 også fortsette 5 – 6 dager fremover. Har du veldig uregelmessig syklus kan det være nødvendig å taste i flere dager. Mellom dag 10 – 26 er det de fleste anbefaler at du skal teste deg.

En pakke med eggløsningstester på nett koster ikke så veldig mye 5 stk tester koster ifra 90 kroner. Men vi anbefaler at du kjøper 10 – 15 tester. En pakke med 15 stk koster rundt 240 kroner.

Trykk her for å komme til test-deg som er en av Norges største å billigste nettbutikker på eggløsningstester.

Denne er best i test

Eggløsning test og prevensjon i et

I de siste årene har noe kommet som heter LadyComp 6 – Best selger i Norge

Denne er 99,3% sikker som prevensjon og eggløsningstest. Du tar kjapt tempen når du våkner med dette apparatet. Du får grønt om du er sikker eller rødt om du er fruktbar. Du får se tempkurven med eggløsninger i displayet. Mensen kalander for de neste 6 mnd. Om du ønsker å bli gravid har du en automatisk prognose for eggløsning – eggløsningstest og graviditetstest. Med denne får du vite alt om syklusen din.

Disse koster rundt 5-7 tusen kroner.

Du kan lese mer om de her

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: