DX.com Import fra Kina – Billigere blir det ikke

Dx.com eller DealEkstreme er en av verdens største nettbutikker. Her selges alt mulig rart. Alt ifra steikepanner til motorsag. Det er så klart ikke alt på denne nettsiden som det egner seg for nordmenn og kjøpe siden vi må importere det ifra Kina. Det tar også en god stund før vi mottar det i posten dessverre. I 2020 kommer det også import regler som gjør at det blir toll på alle pakker som skal inn til landet uansett. Men selv om denne praksisen trer i kraft er det fortsatt penger å tjene på netthandel. Så lenge du kjøper billig fra utlandet så spiller ikke norsk moms noen rolle. Enkelte varer blir billigere uansett.

 

Import fra kina

Her har vi listet noen eksempler på hva du kan kjøpe hos Dx.com for en brøkdel av prisen.

 

Bilde er fra DX.com

Potetskreller , Pris under 1 USD

Kommer i rustfritt stål og du kan skrelle hva som helst. Billigere blir det ikke. Det er også gratis frakt.

Regn med at det tar 2-3 uker før du får den i posten.

Det finnes også mange andre varianter til samme pris.

 

Kjøp den her 

Bilde fra dx.com

Babyshower hat, pris ca 1 USD

Har du barn som ikke liker å få vann i øynene? Så er dette en morsom ting. Den skal fungere slik at vannet ikke renner i øynene på babyen din.

 

Du kan lese mer og kjøpe den her 

 

 

Bilde fra DX.com

Skjermbeskyttelse til tlf. 

Det kan være lurt å kjøpe skjermbeskyttelse til tlf din. Men i Norge er prisene på dette 200-400 kroner. Hos DX så starter de på under 1 USD. Altså under 10 kroner med gratis port. Genialt.

Se deres store utvalg her  

 

 

 

DX.com er en av verdens største nettbutikker. Her kan du finne alt du måtte tenke deg ifra kjøkkenredskaper til drill. Du får også kjøpt mobil deler og pc deler her. Pass litt på hva du kjøper. Ikke alt som er godkjent i Norge av elektronikk.

Se deres store gigantiske utvalg her 

Husk de har gratis frakt

Direkte Import fra Kina 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: