Bytte bank til Ferratum Bank – Helt gratis på 5 min

På tide å bytte bank? Hvorfor ikke prøve noe helt nytt unikt som samtidig sparer deg for penger?

Ferratum Bank har lansert en europeisk bank. Dette gjør at du kan bytte mellom Norske kroner og Euro i sanntid. Du kan flere kontoer med forskjellige valutaer med kun et bankkort. Alt sammen styres enkelt med en app du har på telefon. Du kan også søke om 20 000 i kreditt ramme på din bankkonto om du skulle trenge litt ekstra penger, eller er redd for å overtrekkekontoen din mens du er på ferie, i tillegg til alt dette så følger det med gratis MasterCard til kontoen din. Mastercard som følger med er gratis å bruke over hele Europa.

Bytte bank til Ferratum er gjort på noen få minutter.

Du får 

Gratis Mastercard

Bankkonto i flere valutaer

Fleksibel kreditt på opptil 20 000

Send penger med SMS

Spar penger med god rente

24/7 kundestøtte

Vi vil kanskje ikke si at du kun trenger Ferratum bank. Menvi vil abosulut si at dette er noe du burde prøve ut. Alle kan få konto og deter gratis. Ved opprettelse av konto får du også 100,- gratis rett inn på bankkontoendin. Så hvorfor ikke bytte bank nå?

Hvis du ønsker å bytte bank til Ferratum så kan du trykke her 

Bytte bank til Ferratum Bank 

Bytte bank 

Ferratum Bank tilbyr bank konto og lån til privat personer over hele Europa og er en av de største på sitt felt. Vi kan ikke si at du kun trenger en bank konto ifra Ferratum Bank. Skal du bytte bank så er dette en grei bank og bruke som tillegg til den banken du har. Spesielt for deg som er glad i å reise. Her kan du nemlig se hvor mye euro du har igjen uten å måtte tenke på vekling eller annet. Appen til banken gjør dette automatisk for deg. 


Hvis du ønsker å bytte bank til Ferratum så kan du trykke her 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: