Brødrister best i test 2019

En brødrister en veldig enkelt maskin som kan gjøre en stor forskjell på frokostbordet, lunsjen eller kveldsmaten. En brødrister kan du gjerne kalle en mirakel maskin om du vil. Den gjør tørt og kjedelig brød om til noe smakfullt og godt.

Se de billigste brødristerne som er best i test her hos Skousen hvitevarer, Trykk her

Den brødristeren som har fått best omtale av alle brukerne finner du her  ( Hvitevarer skousen) Trykk her 

Hvis du ikke liker å handle hos Skousen ( Som er best på pris og kvalitet på nett ) Kan du se denne listen her:

Billigste brødristeren hos white away finner du her, trykk her  

Ønsker du å kjøpe den som er best i test kan du trykk her ( Best omtale av alle ) 

Beste brødrister

Den beste brødrister er ikke så lett å komme frem til. Da vi har lest oss gjennom haugevis av tester og det virker ikke som noen av ekspertene er enig. Så vi har tatt i utgangs punkt i hva forbrukerne syntes i forhold til hvordan tilbakemeldinger de har fått. Du kan se de lenger opp på denne siden hvor vi har sortert de.

Billig brødrister

De fleste gode brødristere ligger mellom 500 – 1000 kroner. Men mange klarer seg med en brødrister som er billigere enn dette også. Går du opp i pris så får du gjerne med deg en brødrister som kan riste rundstykker og bagetter.

Når du rister den første brødskiven, er hele brødristeren din ganske så kald. Fortsetter du her da å riste mer brød så stryker gjerne de billigste brødristerne fordi jo mere brød du rister jo varmere blir den. Varmere den blir jo mer svart blir brødet. Du må sørge for at du finner en brødrister som klarer å kjøle seg selv ned. Om du kun skal riste 2-4 brød om gangen er ikke dette noe poeng å tenke på.

Denne perfekte toasten

I England så ristes det ca 94 millioner brødskiver hver eneste dag. I følge daily mail. Dr Dom som er en kjent matforsker har forsket på hvordan den perfekte toasten skal være. Eller det mest perfekte ristete brødet. Den skal være akkurat 12 ganger så sprø på utsiden som på innsiden. Det skal du få om du har en 14 mm tykk skive med loff som du tar rett fra fryseren til brødristeren. Loff skiven skal holde 3 grader når du setter den i risteren. Temperaturen skal ligge på rundt 154 grader, skal brunes i nøyaktig 216 sekunder. Rett etter den er ferdig skal du ha på smør, 0,07 gram smør for å være nøyaktig. Da skal du ha den mest perfekte toasten.

Eller du kan gjøre som alle oss andre. Ta brødskiven nedi, så tenker vi. Nå ser den svart nok ut så tar vi den ut. Helt nydelig ristet.

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: