Boligalarm best i test 2021

Velg riktig Boligalarm til hjemmet ditt.  

Er du ofte bekymret for innbrudd eller brann i hjemmet ditt? Da kan en boligalarm være en god ide. I følge offisiell statistikk så rammes ca 1 prosent av alle boliger i Norge av innbrudd i løpet av et år. Hvis du bor i Store byer er risikoen større for innbrudd. Bor du i rekkehus er risikoen mindre en ved en leilighet i toppen av en blokk. Mange som har boligalarm har dette hvis du skulle skje brann og trygghets alarm. Ved brann vil brannvesenet komme fortere da alarmen er direkte koblet mot brannvesenet. Dette kan spare deg for store verdier og ikke minst liv. Alarmen virker også skremmende på innbruddstyver. Ikke bare fordi det kommer en vekter og politi. Men fordi naboer kan høre. Nå kommer også de fleste boligalarm med kamera.

Trist med innbrudd

Innbrudd

Hvilken boligalarm som er best i test varierer ifra år til år. Det er finnes også flere typer boligalarm uten abonnement hvor du kan koble dette direkte mot din egen mobil. Hvis det brenner så kan du bli oppringt via en app eller annet. Dette kan være veldig negativ om du eksempel har dårlig dekning ditt du skal eller rett å slett går tom for strøm. I dag finnes det en rekke smarte hjem som hjelper deg å passe på hjemmet ditt her også med innebygget alarm. Vi anbefaler deg at du kjøper et smarthjem hos netonnet som er blitt kåret til Norges billigste nettbutikk år etter år.

Gå direkte til oversikten over smarthjem. Trykk her for å komme til smarthjem

Boligalarm test tv 2  

Hos Tv 2 Hjelper deg så kom Sector Alarm sist til plassen etter alarmen var utløst mens Verisure kom nogen bra ut av testen som Tv2 hadde den gangen. Det er flere år siden de hadde denne testen. Så vi er sikker på at alle selskaper har blitt mye bedre.

Vi har lest over listen til alle landsdekkende selskapene, og mener du for mest for pengene hos Verisure boligalarm. (Tidligere Securitas)

Få gratis pris tilbud i dag

Selskapet med etablert i 1988 har bredd erfaring av alarm i Norge til både private og bedrifter. Hos Verisure får du.

  • Alarm stasjon med overvåkning 24/7
  • Gratis vekterutrykning
  • Sjokksensorer som stopper tyvene
  • Seriekoblende røykvarslere
  • Fjernstyring, oversikt og mobilvarsel
  • SOS Alarm
  • Norge mest fornøyde kunder (Norsk Kundebarometer 2018)

Ønsker du gratis pris tilbud på alarm så trykker du her.

Du forplikter deg ikke til noen ting ved å fylle ut skjema på nettsiden. Slik vi ser det er dette alarmen som er best i test i forhold til hva du betaler.

Her for du også vite prisen. Er det for dyrt er det enkelt og takke Nei 🙂 Du fyller kun inn ditt tlf nr og postnummer. Du blir oppringt og resten fikser de.

Hent tilbud på boligalarm 

Er du usikker på hvilken alarm leverandør du skal velge? Da bør du hente inn tilbud fra flere. 

Trykk her og la de konkurrere om deg.  

 

 

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: