Blekkpatroner best i test 2022

Skal du ha Blekkpatroner til skriveren din anbefaler vi originalt blekk fra disse leverandørene.

InkClub Inkmann
–          Europas største leverandør

–          Stort utvalg

–          Kjøp også lyspærer, kaffekapsler, batterier og annet kontorrekvisita

–          Rask levering

–          Få med en gratis støvsugerpose

–          Spar opptil 85%

–          Fotopapir med på kjøpet

–          Gratis frakt

–          Garanti

–          Rask levering

–          Leverandører, Xerox, Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark, OKI, Pitney Bowes, Ricoh og Samsung

Bestill blekkpatroner her Bestill blekkpatroner her
Europas største og mest kjente leverandør. Norden laveste priser

 

Hvilke blekkpatroner skal du velge? Skal du kjøpe det billig blekkpatroner eller må de være dyre? Uansett størrelsen på arbeidsplassen eller om du har en skriver hjemme. Så kommer tiden da dere må kjøpe nye blekkpatroner. Når tiden nærmer seg så irriterer vi oss grønn på at vi ikke har blekk. Gjerne hvis vi også skal skrive ut noe viktig den dagen.

Hva skal jeg velge?

En studie som har gjort av BL viste det seg at personer som velger å kjøpe originale patroner ofte får bedre utskrift kvalitet og at skraverer varer lenger. Du kan få billig blekk til skriveren din, men som oftest så lønner det seg å kjøpe originalt blekk til skriveren din.  Billig blekkpatroner inneholder billigere stoffer en originale siden de koster under halvparten av det originale koster. Hvis det skulle skje noe med skriveren din og de merker du har kjøpt billig blekk til skriveren så kan de nekte deg reparasjon eller heving av kjøpet siden du har brukt uoriginalt utstyr.

Best i test blekkpatroner

I alle tester vi har lest og vært borti så vinner det originale blekket ovenfor billig kopier av blekk uansett. Skal du kjøpe blekk så velg en av leverandørene ovenfor. Som er to seriøse leverandører. Hvem av de du velger er opp til deg. Det er litt smak og behag og prisen er ca den samme.

Har du HP skriver kjøper du originalt, har du Brother skriver kjøper du originalt ifra Brother, har du skriver fra Canon så kjøper du originalt ifra Canon.

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: