Beste forsikring – Best i test forsikring

Det lønner seg å bytte forsikring – Finn beste forsikring 

Det å finne frem til den beste forsikringen i seg selv er en jungel og en krevende oppgave. Leser du på hvert enkelt forsikrings firma sin hjemmeside finner du fort ut at alle sammen er best i test, dette er fordi ingen nettaviser som dinside eller Tv 2 hjelper deg tester forsikringer på lik måte. En annen faktor er at forsikrings bransjen endrer sine vilkår og kommer med nye tilbud hele tiden. Dette er fordi de ønsker å kapre kunder. Har eksempel Storebrand vunnet en best i test hos Dinside så har de endret på sine vilkår i løpet av noen minutter. Dermed er de andre like bra eller bedre.

Bytt forsikring ofte

Det å være utro mot ditt forsikrings firma kan lønne seg for lommeboken din. Vi anbefaler at du tar en gjennomgang av dine forsikringer minst en gang i året. Hvis du kanskje ikke ønsker å bytte, så skader det ikke å hente inn tilbud ifra andre allikevel. De tilbudene du får kan sende over til ditt firma og vi lover at du vil få bedre tilbud på dine forsikringer. Det spørsmålet du bør stille deg selv er, hvilket forsikringsfirma er best for meg?

Hvorfor skal jeg bytte?

  • Spare penger
  • Bedre vilkår
  • Ro i sjelen

Hvis du aldri har hatt forsikring før og dette er nytt for deg så kan det være lurt for deg å tenke på hvilken forsikringer du ønsker å ha? Ønsker du forsikring på huset, bilen, barna, innbo osv. Tenk deg godt om hvilke forsikringer du må ha og hvilke du bør ha. Samler du alle forsikringer på et sted så kan du spare penger. De fleste forsikringer gir deg samle rabatt om du har alt på et sted. Dette er mye bedre for de og mye bedre for deg.

 

Så hvor henter du inn tilbud på forsikringer?

Vi kan anbefale at du henter inn dette via Tjenestetorget, her henter du inn tilbud ifra flere forskjellige aktører. Du binder deg ikke til noen før du har takket ja. Nettsiden er enkel og oversiktlig, du finner raskt frem til det du ønsker tilbud på. Dette er også en 100% gratis tjeneste.

Bruk 10 min av ditt liv på og spare penger, samtidig som du får bedre vilkår.

Besøk tjenestetorget ved å trykke her 

Beste Forsikring

 

Se noen av våre andre artikler ved å trykk her 

 

 

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: