Best i test vinterdekk – Test vinterdekk – Piggfrie vinterdekk test

Skal du kjøpe deg nye vinterdekk i år har du kommet til riktig nettside. Vi vil vise deg de beste butikkene som du kan handle vinterdekk i. Det beste og billigste er å handle vinterdekk på nett, du kjøper de beste vinterdekk til den beste prisen.

Her er listen over våre favoritter butikker med direkte link til det som faktisk er best. Så du slipper å lete lenger.

Skruvat.no

Beste valget

Byttdekk

Beste kundeservice

DekkOnline

Billigste nettbutikk

Vi har sammenlignet våre best i test vinterdekk etter hva kundene har sagt etter hvordan de opplever de dekkene de har kjøpt. Mange eksperter kan si mye om vinterdekk men ingen ting er som å høre fra personene selv hva de opplever. De som har kjøpt dekket. Dermed tror vi at du vil lettere kunne finne det beste vinterdekk til ditt behov.

 

Slik gjør du ditt livs beste dekkhandel:

  • Velg en av alternativene ovenfor i denne listen.
  • Kjøp dekk som passer til din bil

Så enkelt er det, det er billigere og bedre en å kjøpe lokalt. Du slipper å forlate stuen. Etter du har handlet dekk så henter du dekkene i nærheten av der du bor. Noen tilbyr til å med gratis skift etter du har handlet hos dem.

Pigg eller Piggfrie vinterdekk?

Den evige diskusjonen om du skal kjøpe pigg eller piggfrie vinterdekk. Per dags dato så kan ikke piggfrie vinterdekk måle seg med pigger når det gjelder kjøring på is. Men utviklingen er så raskt at snart så har piggfrie vinterdekk tatt igjen vinterdekk med pigger. Det beste vil være å velge piggfrie vinterdekk, dette både for lommeboken din å miljøet. Men bor du et sted der det er mye is hele vinteren så er piggdekk noe du bør tenke på å gå til innkjøp av.

Dette sier norsk lov om vinterdekk:

  • Mønsterdybden må vøre minimum 3 mm –
  • Det er kun lov å bruke piggdekk i perioden 1 November ( 16 Oktober i Nordland, Troms og Finnmark) Dette gjelder bare vinterdekk med pigger, mens piggfrie vinterdekk kan brukes hele året.
  • Det er dermed livsfarlig å kjøre med vinterdekk om sommeren. Derfor er det bedre å kjøpe de beste sommerdekk slik at du ikke risikerer ditt eget liv å andres i trafikken.

Slik finner du de beste vinterdekk til din bil:

1 .Finn riktig dimensjon – Nettbutikken finner dette for deg

  1. Bestem deg for hvilke dekk du ønsker – Les hva andre har skrevet om de vinterdekkene du ønsker
  2. Kjøp dekkene, pass på at du kjøper helt riktige dekk til din type bil.

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: