Best i test treningssenter 2019

Når du skal velge treningssenter så gjelder det å velge et treningssenter som er bra. Du bør velge en til god pris og et godt utvalg. Noen av treningskjedene er dyre og du har ikke noe godt utvalg av trenings apparater eller andre enheter som er viktig for deg som skal trene. Noen treningskjeder tenker kun profitt og dette er litt trist selv om vi skjønner at de må tjene penger som alle oss andre. EVO er vår favoritt når det kommer til trening. Start ditt medlemskap i dag.

Evo Treningssenter er best i test

Trykk her for å komme til Evo sin hjemmeside og bestill time

HVORFOR EVO?

Norges eneste treningskjede spesialisert på effektiv styrketrening.
Ingen bindingstid
Åpent alle dager 05-24
Tilgang til 34 sentre i Norge
Én pris
Markedets beste styrkeutstyr
Dyktige Personlige Trenere

Treningssenter Oslo

Ønsker du å finne et treningssenter i Oslo som ikke bare ønsker å tjene penger på deg mens som ønsker å hjelpe deg i bedre form, anbefaler vi EVO treningssenter i Oslo. Du finner disse treningssentrene nesten overalt. Så du finner nok en som ikke er så langt unna der du bor. Ønsker du å trene i Oslo så kan du besøke EVO her og bestille.
Trykk her for å komme til Evo sin hjemmeside

Du finner også EVO i Bergen, Kirkenes, Narvik, Stavanger osv. Sjekk ut deres hjemmeside om de har trenings senter i nærheten av deg.

Treningssenter på nett

Hos Expo Fitness får du tildelt din egen personlige trener på nett. Hver 6 uke får du tildelt et trenings opplegg som du skal forholde deg til. Under hele prosessen har du tilgang til din trener både på pc og en app på mobilen. Du kan hele tiden spørre om hva du måtte ønske underveis i treningen din. Er du en av de som ønsker å trene hjemmefra så kan dette være en tjeneste for deg. Besøk de her

Axpo Fitness

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: