Best i test strøm 2021 – Billig strøm

I løpet av 2018 og 2019 har strømmen i Norge blitt rekord dyr. Med de strømprisene vi har nå så kan det fort lønne seg å bytte strømleverandør. Strøm er ikke bare strøm hvis du kan spare mye penger. Det som er sikkert er at nettleien får vi ikke gjort så mye med. Men strømmen får vi gjort noe med.

La oss si at du bor i et hus som bruker 18 000 kWh. Typisk norsk hus. Hvis du har strøm fra den billigste til å levere strøm koster det deg ca 918 kroner i mnd, mens den dyreste på 1970 kroner. Det sier seg selv da at du sparer ca 1000 kroner i mnd på å bytte strømleverandør. Billig strøm er ikke noe alle leverer. De gambler på at du ikke sier opp avtalen din.

Billig strømpriser

Det er mange leverandører på strøm i Norge. Det er en jungel. Mange av disse tilbyderne har juksetilbud til deg. Du får veldig billig strøm første mnd. Mens neste mnd så kommer det et veldig påslag på prisen. Du kan heller ikke si opp din avtale fordi du har bunnet deg til 12 eller 18 mnd.

Beste strømleverandør

Best i test strøm er de leverandørene som alltid har vært her. Som ikke vil lure deg helt med sitt tilbud. Vår anbefaling er at du bytter ofte. Gjerne 5-6 ganger i året.

Her er vår liste over de beste og billigste strømleverandørene

Disse leverandørene har vært best de siste 10 årene og kommer fortsatt til å være det i fremtiden. De har ingen bindingstid. Du kan bytte til en annen strømleverandør når du vil.

1 Fjordkraft

Fjordkraft matcher prisen til alle leverandører som er der ute. Har du fått billig strøm en annen plass så matcher de den. Ekstra gunstige avtaler for deg som har hytte.

Har du elbil gir deg de 2 øre per kWh i rabatt. Er du glad i å fly får du Eurobonus poeng på strømmen din. Vi ser ingen grunn til at du ikke skal bytte til FjordKraft

Bytte strøm til FjordKraft ved å trykke her

  1. Norges Energi

Det er enkelt å gratis å bytte til Norges Energi. De har noen av de billigste strøm avtalene om du velger å betale med efaktura. Hver mnd får du spesialrabatter på ting og tang ifra Elkøp og PhoneHouse.

Bytt til Norges Energi ved å trykke her

  1. Akraft

Akraft har en prøvestrøms ordning som du kan prøve. I løpet av 2 mnd får du bruke så mye strøm du vil til 199,- Vi tok med Akraft her fordi Akraft har vært her i mange år. De har alltid et godt tilbud til nye og eksisterende kunder.

Les mer om deres prøve ordning her

Best i test

Fortsatt ikke peil på hvilken leverandør du skal bytte til? Prøv elskling sin kalkulator ved å trykke her

Elskling.no er en tjeneste som sammenligner strømpriser ifra de fleste leverandørene som er på markedet i dag.

Les flere av våre tester her 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: