Best i test SSD disk 2019

SSD disk et vidunder kur for din PC.

Ønsker du my SSD disk eller du ønsker å oppgradere til SSD. Her har vi funnet de beste diskene som du kan oppgradere med. Eller om du trenger en ny disk.

I de siste årene har det kommet en ny teknologi som gjør at pcen din går mye fortere. Det er ikke nytt type hovedkort eller raskere CPU. Det er rett å slett en Hardisk. I dag har de opprativ system og spill innstallert på SSD disken mens andre filer er lagret på en standard type hardisk. Nå i dag får du 1 TB eller 1000 GB for under tusen kroner.

 

SSD (Solid state drive) En SSD disk har ingen bevegelige deler, derfor er den mye raskere og leser og skriver filer mye raskere. Dette gir det blant annet:

  • Raskere oppstart
  • Raskere å åpne programmer
  • Det går raskere å lukke eller åpne store programmer
  • Bærbare pcer for lengere batteritid

SSD disker er fortsatt mye dyrere en en klassisk hardisk. Så trenger du mye diskplass kan det fort bli dyrt om du kun velger SSD. Derfor har folk skylagring eller et annet alternativ til lagring. Stasjonære datamaskiner har gjerne flere disker.

Hvis du har TREG PC er dette noe av det beste du kan kjøpe for å gjøre pcen din mye raskere.

Billig SSD disk

Det er en stor Jungel der ute. Så hva er egentlig best?

Hvis du kun vil kjøpe så billig SSD som mulig så har vi flere alternativer.

Se vår favoritt liste over SSD disker hos Dustin her – Pris ifra 250 kroner Billigere en hos Dustin blir det ikke.

Se tilsvarende lenke hos NetonNet – Netonet har mange ganger blitt kåret til Norges billigste nettbutikk.  Billigere SSD disk en dette vil du ikke kunne få noen andre plasser. Om du kun ønsker en som fungerer.

Best i test SSD Disk

Dette er vår favoritt om du skal kjøpe det beste til en vettu pris. Akkurat nå så ligger denne best i test SSD disken på rundt 1500 kroner for hele 500 GB. Rask lesehastighet gjør at denne er best i markedet akkurat nå.

Les mer eller kjøp den her hos Norges Billigste Nettbutikk

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: