Sommerdekk best i test 2019

Du vil så klart ha de beste sommerdekk til din bil.

 

Byttdekk – Billigst og best

Norges største og beste forhandler av sommerdekk i Norge. Ønsker du å få alt servert på et sølvfat så kjøper du dekk hos byttdekk. Hvis du ikke vet noe om dekk. Vet hvordan du skal bytte dekk etc så kjøper du dekk fra byttdekk.no

Du skriver enkelt inn ditt skiltnummer på bilen din. Velger dekkene du ønsker i forhold til pris. Her har de også listet opp testvinnere slik at du slipper og være bekymret for å velge feil dekk. Etter at du har valgt de dekkene du ønsker velger du enkelt et verksted i nærheten av der du bor for henting av dekk eller bytting. Enklere en dette blir det ikke.

Gå enkelt til byttdekk ved å trykk her

Du kommer ikke til å angre om du kjøper dekk herfra.

 

Dekkonline.com – Deg som ønsker å gjøre alt sammen selv

Dekkonline er en stor og anerkjent aktør i markedet. Er du god på å bytte dekk selv så er dette stedet du bør kjøpe dine dekk. De har ikke like god oversikt som Byttdekk når det gjelder hvilke sommedekk som er best i test. Men vi syntes nettsiden har en bedre oversikt når det kommer til valg muligheter for deg som har mere peil på dekk og bil. Er du en proff kjøper du herfra.

Gå til Dekkonline.com ved å trykke her

 

Et tredje alternativ til Sommerdekk er skruvat.no

Her skriver du inn ditt skiltnummer, så finner nettsiden det dekket som passer best til akkurat din bil. De har et stort utvalg av dekk og felg slik at du skal finne det sommerdekk som passer best for din bil.

Skruvat.no handler mitt i mellom de to ovenfor. Du kan kjøpe meget billige dekk men du må montere de på selv eller få noen andre til å gjøre det.

Du kommer enkelt til skruvat vet å trykke her

 

Dette sier lovens lange arm om sommerdekk

Dette sier loven om sommerdekk

Den minste tillatte mønsterdybden på sommerdekk er 1,6 mm. Da er det ikke mye til grep igjen på veien når det har regnet. Ved 3 mm er det anbefalt at du bytter sommerdekk. Med tanke på din egen og andres sikkerhet.

 

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: