Best i test snøfreser 2019 – Rydd vekk snøen

Orker du ikke lenger måke snø?

Eller du ikke har rygg til å måke snø? Uansett en snøfreser gjør jobben mye lettere.

Uansett hva du måtte mene om snørydding så er det å måke vekk snøen en nødvendighet. Med den beste snøfreser blir jobben mye lettere.

Hvis du bor i en leilighet så gjøres dette som regel av vaktmester. Men noen steder er du nødt til å måke snøen vekk selv. Bor du i hus har du ikke noe valg. Selv om noen bruker den lokale bonden til å måke oppkjørselen så må du måke litt selv. Dette kan du som regel gjøre med en snøskuffe.

Har du mye å måke kan en snøfreser gjøre jobben enklere for deg. Med en snøfreser kan du spare deg for mange anstrengelser, masse tid og du sliper og bli så veldig sliten.

Hvorfor skal du kjøpe snøfreser på nett?

Stadig flere oppdager netthandel som en god måte å handle på. Du kan sitte hjemme i din egen stue

Best i test 

Tv2 hjelper deg testet snøfresere tilbake i 2014 og du kan se hele testen her. Men 2014 er en god stund siden. Så det kan ha skjedd litt siden den gangen.

Vi har funnet frem til 3 gode snøfresere som vi vet alle vil sette pris på. Som alltid har vi sett på ekspert utaler og ekspert kommentarer på produktet.

Billig variant

vidaXL Snøfreser – Liten og lett snøfreser som passer til deg som ikke har alt for mye å måke vekk. Denne passer best for deg som har en liten gardsplass, passer perfekt til fortau og oppkjørsler. Denne kaster snøen 6 meter unna. Klaringsbredde på 450 MM.

Pris: 1500 – 2500 avhengig av sesong.

Les mer eller kjøp den her  his VidaXL

Middels variant

vidaXL Snøfreser 6,5 HK gul og svart – Med 6,5 HK og bensindrevet så rydder denne vekk all type snø fra uansett forhold. Denne er veldig enkel å bruke og kontrollere. Den er en veldig gjerrig bensindrevet snøfreser som takler å jobbe i svart lave temperaturer. Den kan kaste snøen 11 M ifra der du jobber. Noe som gjør at snøen ikke samler seg kun på en plass.

Pris rundt 6 – 9000 kroner.

Du kan lese mer om den her – eller kjøp den her

Snøfreser best i test

SNOWLINE 760 TE – ALKO – Dette er den snøfreseren som eksparene likte best men er allikevel ikke publikumsfavoritten. I følge produsenten selv har den blitt kåret til best i test i mange land. I Tyskland, Finland og Polen.

Prisen er på rundt 17 000

Du kan lese mer om den her

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: