Best i test robotgressklipper – 2019

Lei av å klippe plenen din selv?

Vil du heller sitte i solen en å klippe plen? Da er robotgressklipper noe for deg. Med en robotklipper kan du sitte i solen å slappe av mens robotklipperen gjør jobben for deg. Når du først skal investere i en robotgressklipper så gjelder det å finne den beste robotklipper som passer best til ditt bruk og din hage. Det er forskjell på modellene ettersom hvordan hage du har. Dette må du ta med i beregningen når du skal kjøpe deg robotgressklipper.

Vi har lest en mengde av tester på nettet og kommet frem til de beste robotgressklipper på markedet i dag.

Billigste robotklipper

Best i test robotklipper

Vår topp 10 liste

Hvordan fungere en robotgressklipper?

Den fungerer enkelt på den måten at du plasserer en ladestasjon på et egnet sted. Noen modeller følger det også med eget hus slik at din robotklipper er mer beskyttet for vær og vind. Noen modeller følger det med egnede kabler som du legger i bakken og innenfor denne kabalen så vil klipperen klippe mens andre modeller har punkter som du setter rundt i hagen. Det beste du kan gjøre er å sette deg inn i modellen som du har kjøpt. Det er ikke bare tut og kjør. Den første gangen du tar den i bruk kan det være lurt å følge litt med den slik at du vet at den klipper riktig der den skal. Hvis det ikke er riktig må du flytte litt på punktene som klipperen som klippe innenfor,

Robotklipper med GPS. GPS er dessverre ikke 100% presis nok enda til så små klippere. GPS har en feil margin på 30-40 CM som fort kan få et stort utslag i en hage.

 

Beste robotgressklipper:

Gardena Smart System Set: For hage opptil 1000 m²

Kjøp den her hos netonnet.no – Norges billigste nettbutikk – Trykk her

Skal du ha den råeste robotgressklipperen som er på markedet i dag så velger du denne modellen. Men for mange så kan en prislapp på i overkant av 19 000,- bli litt mye.  Gardena robotklipper har muligheten til å tenke selv. Den er utstyrt med SensorControl teknologi som gjør at den vet selv hvor grensen til hagen din er. Det følger med utstyr slik at du kan styre robotgressklipperen din med mobilen. Noe som er utrolig bra hvis du ønsker å kontrollere klipperen din. Denne klipperen har flere ganger blitt kåret til best i test. Og denne er også vår favoritt om du ønsker å kjøpe det beste som er til en stor hage.

 

Billigste robotgressklipper:

Bosch Indego 400 –

Kjøp den her hos netonnet.no – Norges Billigste nettbutikk – Trykk her

Bosch Indego 400 gir deg en flott og prydelig gressplan da den klipper i parallelle linjer. Logicut-teknologien kartlegger plenen din og foreslår en klippe-plan for at den skal holdes i toppform. Den klarer bakker med bravur, oppdager hindre og har et intuitivt grensesnitt.

Denne passer perfekt til alle typer hager som ikke er så altfor stor. Typisk om du bor på boligfelt med rett plen. Dette er soleklart vårt valg til den billigste robotgressklipper.

Sett deg på terrassen og nyt denne klipperen til en utrolig pris.

 

Fordeler med robotgressklipper:

 • Du trenger ikke klippe plen selv
 • Mindre mose og løvetann i plen
 • Jevn og fin klipping
 • Du kan styre robotklipperen med telefonen din
 • Du sparer tid og energi
 • Alltid nyklipt plen
 • Du slipper og plage naboene med støy fra en vanlig gressklipper
 • Mindre gress rester på plenen.

Ulemper med robotgressklipper:

 • Du må som regel gå over rundt kantene med kanteklipper
 • Høyre pris en vanlig gressklipper
 • Du må passe på at det ikke ligger igjen ting på plenen, som leker til barna eller andre gjenstander
 • Du må være obs på dyr som ferdes på plenen
 • Du må bruke lang tid på og sjekke opp at robotklipperen din går som den skal og klipper der den skal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: