Best i test luftkjøler 2019 –

Beste luftkjøler

Ønsker du å kjøle ned luften hjemme så kan nok en luftkjøler gjøre hverdagen hjemme lettere. Vi har funnet den beste, billigste og en som er sånn midt i mellom.

Best i test

Best pris

Vår favoritt

Luftkjøler også kalt, air cooler eller aircondition. Det finnes utrolig mange varianter og velge mellom for å kjøle ned luften hjemme hos deg. En luftkjøler har en vanntank, noen kommer med et kjøleelement. Den bruker kaldt vann, isbiter eller kjøleelementer til å kjøle ned luften. Den har en innebygget vifte som blåser den kalde luften bortover. Dermed vil rommet virke kaldere veldig fort.

Fordelen med en luftkjøler er at den er billigere og mer miljøvennlig enn ett klimaanlegg. I de fleste hus og leiligheter vil 1 til 2 luftkjølere være nok. En til stue og en til soverom på varme dager er mer en nok for de fleste. Du kan også ta med deg din luftkjøler på soverommet når du legger deg. Har du barn i huset må du gjerne ha flere en 1. Da barna gjerne ikke er på stuen hele tiden sammen med deg og de ønsker kanskje ha det behagelig på sitt soverom om natten.

 

Hvordan finner jeg den beste luftkjøler?

Når du skal finne en god luftkjøler så må du tenke på at du finner en luftkjøler som gjør den jobben den skal. Hvor stort område skal den kjøle ned. Holder det at det kun er kaldt luft rett foran den eller er det et helt hus som skal kjøles ned? Da trenger du gjerne noe mer noen luftkjølere. For de fleste dødelige så holder det med 1-2 luftkjølere i hjemmet. Så tenk etter før du kjøper. Du finner rett og slett den beste luftkjøleren ved å tenke på hva du selv trenger. Noen av de beste luftkjølere har også innebygget filter som gjør at luften renses samtidig som luften kjøles ned. Dette kan være smart for deg med polen allergi eller støv allergi. Da slår du 2 flyer sammen med en gang.

Ovenfor har vi funnet den beste billigste og midt på treet luftkjøler som du får på markedet i dag. Ifra en anerkjent norsk nettbutikk. Slik at du alltid har rask support og alt av lover og regler er på plass. Vi garanterer.

 

Gå til forsiden her for å se flere best i test 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: