Best i test laminatgulv 2021

Laminatgulv eller parkett?

Parkett er ikke alltid løsningen her skal vi prøve å forklare det forskjellen og finne ut hva som er best i test.

I dag finnes det mange tusen alternativer som du kan ha på gulvet, laminatgulv, parkett, vegg til vegg teppe (Ja det dukker opp igjen). Det som er mest populært blant nordmenn er Laminatgulv og Parkett som det finnes utrolig mange varianter av. Så hva skal man velge?

Når du skal velge nytt gulv i hjemmet ditt er det noen faktorer du bør se på.

  • Pris
  • Aktivitet i hjemmet

Hva er forskjellen mellom parkett og laminatgulv

Parkett er et naturprodukt mens laminat er litt kaldere og er et slitesterkt produkt. Det er lettere å få hakk og riper i parkett en det er i et laminatgulv.

Det var Pergo som fant opp laminatgulv for ca 40 år siden. Men det er mye som har skjedd siden den gangen. Blant annet har det blitt billigere å produsere. Det gir også lavere pris til oss som forbrukere.

Laminatgulv består av ulike lag som er presset veldig hardt sammen, med et ripesikkert belegg. De legger også inn type kjemikalier som gjør at gulvet skal bli bedre mot støtt. Eksempel om du mister ting på gulvet så vil det få en sprett effekt og ikke gå ned i gulvet. Laminatgulv består også av flere andre beskyttende materialer som olje eller lakk. Laminatgulv er mye mer slitesterkt en parkett. Det finnes til og med laminatgulv med vanngaranti.

Hvis du trenger et slitesterkt gulv så velger du laminatgulv.

Eksempel type hjem:

  • Har små barn
  • Hund
  • Katt
  • Mye aktivitet på gulvet

Parkett brukes av deg som ikke trenger et lite slitesterkt gulv og vil ha en mer natur ro i hjemmet.

Så hva er det beste laminatgulvet?

Du kan få laminatgulv helt ned i 29 kroner per kvadrat meter og opp til flere tusen. Så om du trenger billig eller dyrt laminatgulv er opp til deg hva du har behov for i ditt hjem eller hvor du ønsker å ha gulvet. Det er ingen ekspert i verden som kan komme og fortelle deg om hvilket gulv du ønsker å ha til din stue.

Vi anbefaler at du handler gulv hos ByggMax her kan du få gulvet levert hjem på døra. De har til og med en nettbutikk hvor du kan handle alt sammen. Du får alt levert rett på døren uansett hvor i landet du bor. Billig er det også.

Se deres oversikt her. Du kommer til å bli overrasket.

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: