Best i test kontaktlinser 2019

Det finnes et stort utvalg av kontakt linser der ute. Skal du lese deg opp på alle sammen og bestemme deg for hvilken type du skal velge ut ifra det. Så kommer du til å bruke hele året. Mange kontaktlinser er av meg godt kvalitet mens andre er ikke fullt så bra. Det kan også være et slit og hente kontaktlinser i butikken hele tiden. Derfor kan det være billig å smart og handle på nett.

Vi har de beste butikkene som du burde bruke. Så er du sikker på at du får god kvalitet og alt er i orden om du skulle bestille feil eller annet.

Beste kontaktlinser: 

Lensway - Norges StørsteHandle her
Lenson - Utfordrer - Billigere Handle her

 

Day Acuvue Moist

Dagslinser som du skifter ut hver eneste dag. UV beskyttelse fra solen. Disse tilfører øyet ditt naturlig fuktighet. Ønsker du å skifte linser hver eneste dag så kan du trygt velge dette alternativet.

Air Optix Aqua

Måneds linser som tilfører oxygen til øyene dine. Noe som gjør dem meget behagelige å bruke.

Air Optix Night & Day Aqua

Første linsene som ble godkjent til å brukes døgnet rundt i 30 dager. Disse kontaktlinsene er fortsatt en favoritt blant mange nordmenn som bruker disse daglig. Men begynner å bli utkonkurrert av andre type linser.

Dette er bare noe av det store utvalget av linser som du kan kjøpe. Når det kommer til kontaktlinser så er det ingen ekspert i verden som kan fortelle deg hvordan linser som er best. Dette er noe du må finne ut av selv. Dette er pga at ingen linser er like. Vi har sett over mange tester på nett og hørt hva kundene har sagt selv. Noen er fornøyd med en type linser andre er fornøyd med et annet par linser. Noen ønsker seg dagslinser mens andre kun vil ha linser til fest eller selskap. Noen ønsker å bytte hver 30 dag. Så det er umulig og si hva som er best. En ting er sikkert skal du ha linser må du handle fra et norsk firma som vet norske lover å regler så du ikke skader øynene dine.

Vi har de to største og mest seriøse linsebutikkene i Norge. Scrol opp også trykk på hvem du vil ha. Deretter kan du handle de lisene du selv har lyst på.

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: