Best i test hundefor – Billigste hundefor

Har du hund så vil du så klart gi den beste maten til hunden din. Så hvilken type hundefor er best i test?

Vi har sjekket rundt på nettet for å finne best i test hundefor. Det vi har lest oss frem til er at det er ikke nødvendigvis den dyreste eller den billigste hundefor som er best. Her gjelder det å finne en gylden balansegang som er sånn midt i mellom. Det som sjokkerer oss etter det vi har lest er at hundeekspertene ikke er helt 100% enig. Men dette er de enig om:

Riktig hundefor = Glad hund

Billig hundefor mangler som regel fettsyrer

Det viser seg ofte at billig hundemat som kjøpet på vanlig matbutikker ikke inneholder riktige næringsstoffer som hunden din trenger, sier Øystein Ahlstrøm til testfakta.no som er ekspert på hundefor og ernæring til hunder. Sørg derfor for at det er tilskudd av EPA og DHA i hundematen. Vi skjønner ikke så mye av det vi heller. Men dette skal stå på pakken hva maten inneholder. Så lenge maten ikke inneholder disse to så kan du risikere at hunden din ikke trives med maten den får. Hunder er veldig dårlige på å omgjøre disse stoffene til omega 3. Derfor er det viktig at de får tilskudd av dette i hundeforet sitt. Hvis hunden din ikke skulle trives med maten den får så kan du alltid bytte til en annen type mat. Det finnes utrolig mange typer å velge mellom. Derfor har vi funnet en liste med hundemat som du kan kjøpe. Denne type hundemat kan du få rett på døren. Fra store og anerkjente nettbutikker.

Vi garanterer at denne hundematen er akkurat den maten hunden din skal trenge for at den skal trives, vi har funnet den beste å billigste hundematen for deg. Slik at du ikke lenger skal trenge å se rundt på nettet.

Best i test hundefor 

For deg med hund opptil 4KG

Les vår liste her hos ilovedogs.no

For deg med hund opptil 10KG

Les vår liste her hos ilovedogs.no

Ford deg med hund fra 11-25 KG

Les vår liste hos ilovedogs.no

For deg med hund 26-44 KG

Les vår liste hos ilovedogs.no

Har du større hund en dette så er det denne type maten som gjelder:

Se vår liste her hos ilovedogs.no

Dette er vår liste med beste hundefor

Husk at når du skal bestille hundefor på nettet så tar det gjerne noen dager. Så bestill gjerne mat til hunden i god tid før du har godt tom. I love dogs har også abonnement på mat slik at du aldri går tom.  I love dogs har også alt mulig annet du kan tenke deg til hunden din. Alt fra Senger – Hundeklær – Bånd og seler +++

Sjekk hele utvalget til i love dogs ved å trykke her

Hundegodis

Er du ekstra glad i hunden din? Kan du melde inn hunden din i en egen hundeklubb hos flinkbisk. Da vil du få sundt og godt hundegodis rett i postkassen. Nå kan du prøve gratis mot at du betaler 99,- Gå til tilbudet deres her

Hunden din fortjener kun det beste å Smartevalg.com gir deg kun det beste.

Kilder:

Testfakta

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: