Best i test hodelykt 2019 – Billigste hodelykt

Vi går rett på sak for å finne den beste hodelykten. Vi prøver å bruke et språk som alle forstår.

Ved kjøp av en god hodelykt kan du løpe ute hele året rundt til alle døgnets tider. Men hvilken er den beste hodelykten? Trenger du å kjøpe hodelykt til flere tusen kroner om du bare skal løpe litt?

Best i test hodelykt tv2 hjelper deg i 2018 kåret Black Diamond Spot til den beste hodelykten du kunne kjøpe. 499,- kostet denne lykten den gangen. Du kan se den oppgraderte versjonen av denne hodelykten her. Som tv2 hjelper deg kåret til best i test.

Det som overrasket testpanelet mest var at de billigste hodelyktene overrasket stort. Hos kjell og Company kan du finne hodelykter helt ned i 80 kroner. Du finner den lykter ved å trykk her

Skulle vi ha valgt en billig hodelykt hadde vi gått for denne versjonen som du finner her

Den beste hodelykten er den hodelykten som passer best til ditt forbruk. Eksempel om du skal bruke den når du skal løpe, jobbe eller bruke den i skogen. Skal du kun bruke den til å se ute så kan det holde med en billig hodelykt. Men får deg som bruker den ofte, som eksempel på jobb så lønner det seg å gå noe opp i pris. Dette er fordi de billige hodelyktene ikke er egnet for bruk hver eneste dag. Men kun en gang i blant.

Hodelykt best i test hos smartevalg

Vi mener at Silvia headlamp er den beste hodelykten. Du kan lese mer om den her. Den er lett og kompakt med en lys styrke på 320 lumen. Den har blinkemodus, 60 meter lys lengde, USB lading og 3 timers landingstid.  Du kan kjøpe den hos sportsdeal.no her. I skrivende stund koster den 549 kroner. Sportsdeal er alltid en av de beste på pris.

Komplett liste over de beste hodelyktene finner du ved å trykke her

Hodelykt – Bilde tatt av Silvia

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: