Best i test gassgrill 2019

Gassgrill er en investering som du gjerne gjør kun en gang per 10 ende år. Så da gjelder det å kjøpe en gassgrill som varer og som du trives med. Vi har funnet den gassgrill som er best i test. Og en billig variant og vår favoritt så klart.

Best i test

Best pris

Vår favoritt

Når våren kommer er det en norsk tradisjon at vi tar frem gassgrillen og starter å grille. Vil du ha litt hjelp til å bestemme deg for hvordan gassgrill du skal kjøpe så velger du en av de 3 variantene som du finner øverst på denne siden. Da er du 100 % sikker på at du kjøper fra en anerkjent norsk nettbutikk som har sakene sine på stell.

Fordelene med en gassgrill er først og fremst det at det blir veldig fort varmt. Det er enkelt for alle å regulere temperaturen. Du slipper bruk av tennvæske, så da slipper du å tenke på at det blir smak av tennvæske av maten din. Det negative med en gassgrill er at de gjerne er litt vanskeligere å holde ved like.  Du får heller ikke den klassiske grill smaken som mange liker ved hjelp av kull. Vil du ha maten ferdig i en fei så velger du gassgrill. De fleste gassgriller blir varme i løpet av 5-10 min.

Når du skal velge hvilken gassgrill du skal kjøpe så må du tenke på hva du skal bruke den til. Det er forskjell på deg som griller hele sommeren eller deg som kun griller en gang i løpet av sommeren. Vår Best i test gassgrill er et klart og godt valg til deg som griller mye og griller litt hele sommeren. Er du en av de som griller 2-3 ganger i løpet av hele sommeren så velger du den billigste eller den andre varianten.

Lykke til med sommerens grilling.

 

Beste gassgrill

 

Les flere av våre best i test ved å trykke her 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: