Best i test D Vitamin 2019

D vitamin mangel har det blitt stadig mer av i Norge. Derfor er det mange som sverger til kosttilskudd for å få i seg nok D Vitamin. Men hva skal du egentlig ta for å få i deg nok vitaminer?

Det er egentlig enklere en du tror. Du kan sole ansikt og hender i ca 10-15 min hver dag så vil du få i deg nok D Vitamin. Men hva med på vinteren når det er ikke sol og når det er sol så er det så kaldt at du ikke klarer å sitte ute. Da kan det være greit med et kost tilskudd. Men hvilket kosttilskudd er egentlig best? Det har vi prøvd å finne ut av. Vi har lest gjennom flere tester på nettet og tilbakemeldinger ifra kunder. Trustpilot er en viktig kilde som vi ofte bruker. Og vi ønsker ikke å gå god for noe om det ikke er sant. Så klart er det personer som ikke er enig. Men sånn vil det alltid være.

Best i test Vitamin D

Vi kårer dmax til den beste d vitamin tilskuddet som du kan få kjøpt på nett i dag. Det sies at du skal få i deg 80 μg med D vitamin hver eneste dag. Men det er ikke alltid like lett. Dmax har en type som gjør at du får i deg mer en nok d vitamin og den kan brukes av hele familien. Den smaker godt også.

Bestill markedets beste D-Vitamin ved å trykke her

Om du tenker at vitamin d ikke er nok. Så kan du prøve Chewbear som gir deg alle vitaminene du trenger i løpet av en dag.

Chewbear er naturlig og kan brukes av alle. De små bjørnene smaker godt også. En garantert suksess blant de minste i huset.

Bestill ved å trykk her

Vi har også funnet det beste alternativet til omega 3 som du kan lese mer om her