Best i test blomster på døra 2022 – Blomster på nett test

Uansett om det er mamma, bestemor eller pappa. Så setter alle sammen pris på en overraskelse på døren. Du kan sende blomster på døra til alle i hele Norge uten å reise deg ifra sofakronen. Så hvis du ønsker å sende blomster på døra til noen så burde blomstene være av god kvalitet. Du ser jo på blomstene på et bilde på en nettside. Så uansett hvor du skal sende blomstene så må de være av den beste kvaliteten.

Når kan jeg sende blomster på døra?

  • Bursdag
  • Kjærlighets erklæring
  • Begravelse
  • Kondolanse
  • Bryllup
  • Konfirmasjon
  • Nyfødt barn
  • Alt annet

Det å motta blomster overraskende på døren er en fin ting. Eller til en bursdag du ikke kan møte opp i. Eller at du vil bevise for mamman din at du tenker på henne. Eller overraske kjæresten din på jobb. Mulighetene er mange. Men hvilke blomster er best?

De 2 største i Norge på blomster er:

Euroflorist og Interflora.

Det finnes også en rekke andre som leverer blomster på døra. Men dette er ofte lokale som kun leverer i store byer.

Vår favoritt er Interflora.

Passer supert til både private og bedrifter. Du kan sende blomster til nesten alle land i hele verden. Så bor Kjæresten din i USA er ikke det noe problem. Eller Mamma bor i Bangkok kan du fortsatt sende henne blomster. Interflora har også et meget godt utvalgt. Prisene hos Interflora er også meget gode og konkurranse dyktige. Tilbakemeldingene til Interflora er jevnt over bedre en hos konkurrenter. Derfor er Interflora vår favoritt og best i test med tanke på tilbakemeldingene som kundene har gitt. De sender også 2,- til et godt formål for hver eneste gang du bestiller blomster. Dette er vinn vinn for alle parter.

Ønsker du å bestille blomster via Interflora kan du trykke her

Euroflorist

Akkurat som konkurrenten så leverer disse også til hele landet. Godt utvalg av blomster, men dessverre så rekker den ikke helt opp til toppen pga den har litt mindre score på tilbakemelder som kunder har gitt. Du kan allikevel handle blomster her om dette er din favoritt.

Trykk her for å komme til Euroflorist

 

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: