Best i test Barnevogn 2019

Best i test Barnevogn

Markedet for barnevogner er så stort at du aldri klarer å bestemme deg for hvilken barnevogn du skal kjøpe. Derfor vi her laget en liten liste med de beste barnevogn som du kan få kjøpe på markedet. Dette så du skal slippe og google deg i hjel på alle mulige tester om de forskjellige barnevognene. Markedet forandrer seg også fort. I løpet av noen år så er storebror barnevogn ikke den du trenger.

Om du er en av de som ikke gidder å lese hele testen så kan du klikke her. Da vil du komme rett til en liste hos Lek Mer med de mest populære og beste barnevogn. Her vil du også finne den billigste barnevognen om du kun ønsker billig barnevogn. 

Husk at om du skal kjøpe barnevogn så tenk på at vi i Norge har snø. Små hjul egner seg dårlig på snø.

 

Best i test sportsvogn.

Er du av den sorten som elsker å løpe eller gå veldig fort. Du vil vedlig gjerne ha med deg babyn din på løpetur.

Joggster Sport Joggevogn. Denne barnevognen har det ikke blitt gjort noen ekspert tester på. Men vi lar den vinne denne testen uansett. Dette pga de utrolige tilbakemeldingene den har fått ifra kundene som har kjøpt den. Vognen veier 12,7 kg. Som for noen kan virke ganske tung. Men får du dette på hjul så er det ikke så tungt som du kanskje skulle tro.  Den har også store hjul noe som gjør at den glir lett bortover. Den fungerer også fint i snø.

Les mer eller kjøp den her

 

Best i test kompisportsvogn

Phil & Teds Dot. Denne ble kåret til best i test i klikk.no. Den ble kåret til best i test pga den er smal, lett å manøvrere,  god pris. Men trekker litt ned pga det ene barnet ikke har så god utsikt. Hvis du har 2 små barn og du ønsker å ta de med ut på løpetur. Da er dette barnevognen for deg.

Merk at du får ikke med deg så mye på denne type barnevogn. Kun det nødvendige.

Du kan lese mer eller kjøpe den her 

 

 

Best i test søskenvogn

Carena Gotland Søskenvogn inkl. liggekurv, Har du fått tvillinger eller barn ganske så tett? Da er dette barnevognen for deg. Denne har vunnet 2 tester. En test i klikk.no . Hvor de var strålende fornøyd med design og hvordan vognen er å håndtere rundt. Barna som sitter oppi vognen har god utsikt. Du kan også snu på barne slik at de ser fremover om barnet ditt liker det bedre.

Dette er den beste barnevogn du kan kjøpe om du har fått deg tvillinger. Eller om barna dine er født veldig tett.

Kjøp den her eller les mer om den.  

 

Best i test Barnevogn

Det er ikke alle som har behov for å løpe eller har fått tvillinger. Men de ønsker en god barnevogn for barnet sitt.

Da bør du se etter barnevognpakker. Da får du nemlig alt i et. En barnevogn du kan bruke helt til barnet ditt får av seg selv.

Vi har som vanlig laget et ferdig liste over de barnevognene vi mener er best i test.

Du kan se hele listen ved å trykke her 

Vi har erfart at selv om noen sier den er best i test. Så er ikke dette dermed sant.

 

Lykke til med kjøp av barnevogn som bør handles på nett for å spare penger 🙂

 

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: