Best i test Antivirus 2021

Ønsker du den beste antivirus til din PC eller MAC?

Problemet i dag er at MAC brukere tror at de ikke kan få virus og at pc brukere tror at det holder med Windows Defender. Windows Defender stopper mye men det stopper ikke alt. Personer med MAC tror de er usårbare fordi i starten når MAC kom, fantes det neste ikke Virus til MAC, men dette har snudd helt. Grunnen til det er at hackere lager virus til der de kan få mest utnytte, når ca 70% av alle datamaskiner i verden bruker windows så sier det seg selv at her kommer det flest virus. Personer som bruker MAC verden over stiger kraftig, så hackere ser sitt potensiale her til å spre sine virus.

Hvordan fungerer et antivirus program?

Et typisk antivirus program har en stor database med programmer, filer, bilder etc som de vet det er virus i. Hvis din datamaskin får et program eller en fil ditt antivirus programmer kjenner til er virus vil den stoppe det. Det er her hele problemet ligger, fordi hvis en hacker laget et virus i dag vil ikke ditt antivirus program stoppe det. Vår best i test vinner – ZyberDefence tenker helt motsatt – De har en database med programmer som har lov til å kjøre, alt annet vil bli nektet tilgang til din datamaskin. Deres system er basert på comodo og kjører på 100 millioner datamaskiner verden over og ingen av de har fått virus til nå etter 7 år. ZyberDefence er vår best i test antivirus vinner. Det har også vært det beste antivirus programmet de siste 7 årene.

 

 

Best i test

Zero Trust Antivirus

Beste alternativ

Cyber security solutions for your home and business | F-Secure

 

ZyberDefence Antivirus

Pris: 149 i mnd.  - Du er 100% garantert at du ikke får virus med denne løsningen.

Trygg sin Antivirus er vår best i test antivirus vinner, vi kjøre denne løsningen gjennom noe som heter knowbe4 ransomware simulator. Den stoppet alle mulige ransomware og virus som den genererte. Vi prøvde også det samme på veldig mange andre deriblant windows defender som kun stoppet 2 av 19 mens denne løsningen stoppet 19 av 19 ransomware.

Zero trust policy – Trygg.it sin løsning er basert på noe som kalles Zero Trust Policy, kort fortalt betyr dette at de ikke stoler på noen programmer før de vet hva det er. Hvis det er et program du må kjøre som de ikke vet hva er, blir dette kjørt i et eget miljø som ikke skader datamaskinen din. Når de vet hva det er vil de gi deg en meld om at dette er virus eller dette programmet inneholder ikke virus og du får kjøre det normalt på din pc. ZyberDefence er så genialt at du nesten må prøve det selv. Dette er det beste antivirus løsningen som finnes.

F-Secure

Pris: Fra 745 i mnd.

Vårt alternativ er F-Secure, Denne løsningen stoppet 4 av 19 ransomware på knowb4 sin ransomware generator. Noe annet å tenke på er også at denne løsningen inneholder VPN som du kan bruke til beskyttelse av pcen din om du skulle surfe på åpne nettverk, eksempel på kaffe, tog fly osv. F-Secure er vårt alternativ til det beste antivirus som er på markedet i dag.

 

 

Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: