Best i test alkometer 2019

Etter 1 flaske Vin og noen øl kan du ikke kjøre kollektiv transport engang. Alkohol og bilkjøring passer ikke sammen. Men når kan du kjøre dagen derpå. Hvis du kjøper en ekte alkometer så har du et sånn ca. begrep på hvor mye promille du har. Men regn med at de billigste alkometrene viser grundig feil. Disse som du kjøper på enkelte moro og billig butikker. En Alkometer du kjøper kan du ikke stole 100% på. Den politiet bruker er svært dyr og mer avansert. Er politiet i ekstra tvil kan de ta blodprøve av deg. Men dette skjer veldig sjeldent. De fleste alkometer har en feil margin på ca 10-12 prosent i forhold til politiet sine. Vent derfor heller noen timer ekstra.

NAF advarer folk om å kjøpe alkomåler til privatbruk. Les her

Best i test alkometer

Dräger 3820 Promillemåler er den beste alkometer

Brenselcellemåling

Høy nøyaktighet

Godkjent for profesjonell standard (EN15964)

Dette er en proff promillemåler, måleren gir deg svært nøyaktige resultater. Men husk på at du må kalibere den 1 gang i året ellers kan avvike bli mye større. Den holder i 1500 målinger. Den anbefales av Motorførerens avholdsforbund i Sverige.

Prisen ligger på underkant av 3000,- og er vår best i test Alkometer. Du kan lese mer eller kjøpe den her

Den er best i test fordi vi har lest gjennom en rekke tester og tilbakemeldinger ifra kunder.

Det gode alternativet

Dignita AM 7000 Promillemåler – gode alternativ

Om du ikke trenger den beste alkometer er denne et meget godt alternativ. Den er ca 1000 kroner billigere en test vinneren.

Brenselcellemåling

Høy nøyaktighet

Testet av MHF (Motorførernes avholdsforbund i Sverige)

Alkomåler gir deg pålitelige resultater +0,05 % Ved 0.5 % Promille. Godkjent ifølge EU Standard. EN16280. Den går på 2X AAA Batterier og holder til ca 1000 målinger. Husk å kjøp med ekstra munnstykker til den.

Les mer å kjøp den her

Den billigste

Skal du kjøpe en alkometer kun for å ta med til vennene dine?

Da er denne et godt alternativ for deg: Alcosystems IBAC Promillemåler

Den koster ca 1000 kroner og er den billigste varianten vi hadde godt for. Billigere alternativer vil ikke gi deg noen god indikasjon på hvor høy promille du har. Da blir det mer for gøy. Denne har en feil margin på +/- 0,20 i følge dem selv.

Les mer og bestill den her

Les gjerne flere av våre best i test på nettsiden vår. Vi finner frem til det som er best i test for deg.