Barberblader best i test 2021

Barberblader best i test 2021

Hele verdens befolkning bruker barberblader. De fleste av oss gjør det. Barberblader er en forbruksvare for mange av oss. De som ikke bruker barberblader bruker barbermaskin. De fleste av oss bruker en eller annen form for barberblader ifra Gilette. Gilette er verdens største produsent av barberblader. Men er disse barberbladene best i test?

Barberblader

Det er ikke gjort så mange tester på barberblader da de fleste produsentene pleier å omgå veier for også få sine barberblader til å se best ut. De lager sine egne individuelle tester på barberblader, da er det kanskje ikke så rart at de selv vinner. De største produsentene får derfor også den største biten av kaken på markedet i dag.
Hvis du har en sløve barberblader så er dette det verste du kan gjøre for huden din. Du kan lett påføre huden din stor skade, enten det er i ansiktet ditt eller på legene dine. Så derfor er det smart og alltid ha rene og skarpe barberblader. I verste fall kan du oppnå infeksjoner om du ikke tar godt nok vare på barberbladene dine.

Slik får du best mulig barbering:
– Ha alltid barberblader med skarpe blader. Er den sløv vil den irritere huden, i verste fall vil du få infeksjoner eller inngrodde hår.
– Du bør vaske og skrubbe huden først, slik at du fjerner døde hud celler
– Dusj før du barberer deg. Da blir huden og hårene fuktig. Det er lettere å barbere seg nå
– Barber med hårene. Så slipper du å få inngrodde hår.
– Skyll av med kaldt vann etter barbering. Så lukker porene seg.
– Avslutt med en krem for sensitiv hud.
– Husk at en barberhøvel aldri skal ligge igjen i dusken. Ta den ut. Vask den nøye. Så slipper du få den full av bakterier. Den vil også vare lenger da.

Barberblader best i test 2018 hos TV2 Hjelper deg.

Barberblader best i test 2018

TV2 hjelper deg testet barberblader for et par år tilbake. Her viste det seg at det ikke var Gillette som var best i test enda dette var de dyreste barberbladene i klassen. Her viste deg seg at enkelte barberblader var mye bedre. De billigste kunne også måle seg med de dyreste. Vi alle har forskjellige hår typer. Siden barberblader er en forbruks vare kan det være lurt å finne ut hvor du kan skaffe dine barberblader billigst mulig.

Barberblader best i test 2021

Vi kom over noen barberblader som du kan prøve helt gratis. Pakken inneholder en barberhøvel, tre blader og barberskum. Kanskje disse her best for deg.

Er du ikke fornøyd etter du har mottatt din pakke så sender du dem enkelt en e-post så vil du ikke motta noen flere. Undertegnede bruker disse og er kjempe fornøyd.  

Du taper ingen ting på å prøve disse barberbladene, det er helt gratis. Du må riktig nok betale for frakt. Denne tjener du inn igjen.

Bestill her

Ønsker du å bestille gratis barberhøvel, barberskum og barberblader til dame? Kan du trykk her Ønsker du å bestille gratis barberhøvel, barberskum og barberblader til mann? Kan du trykke her
Trenger du et Forbrukslån ? Klikk her
Annonse: